Letos PRIJATELJICI, ki ji privoščiš najbolj udobne užitke, za božič podari PIŽAMO (to je naš izbor najlepših!)

Le kaj je lepšega, kot po koncu dneva obleči najbolj udobno in hkrati najlepšo pižamo in si pred spanjem v njej ogledati najljubšo serijo ali brati res dobro knjigo? 

Letos PRIJATELJICI, ki ji privoščiš najbolj udobne užitke, za božič podari PIŽAMO (to je naš izbor najlepših!) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
29. 11. 2022 | Promocijsko sporočilo

Trenutno so največji trend oblačila za prosti čas in mednje sodi tudi pižama, ki ni namenjena le spanju, temveč razvajanju v udobju doma. Če prijateljici letos podariš pižamo, ji torej ne boš podarila ''samo pižame'', temveč celoten koncept uživanja v prijetnih stvareh. To pa je tisto, zaradi česar je življenje lepše.

Da boš lažje izbrala, smo izbrale tudi me. Poglej, ali je katera od pižam v našem izboru morda ravno tista, ki bi tvoji prijateljici narisala največji nasmeh na obraz. In, ja, prav boš opazila, bolj ali manj so vse v Cosmo stilu in barvah. 😉

Našla jih boš na zalando.si. Velika izbira brezčasnih in trendnih modelov, ki se prilegajo vsaki postavi in okusu ter vsakemu žepu!

Top namig: Ob pižami prijateljici podari še filmski večer v dvoje ob aromatičnem čaju ali vroči čokoladi in tvoje darilo ne bi moglo biti lepše!

♥ Če je tvoja prijateljica igriva in razigrana, ji privošči to pižamo v najbolj čudoviti barvi na svetu. Vsaj če vprašaš nas!

Zalando Next

♥ V tej nežni pižami bo tvoja prijateljica lahko zganjala romantiko, pravljično lep vzorec pa prav gotovo buri domišljijo ... 

Zalando Next

♥ V tej pižami bo zažigala z večno trendnimi črtami, ki jih popestri še nagajiv pomižik. Tudi v zavetju doma je pomembno, da se počuti v koraku s časom.

Zalando Next

♥ Ima tvoja prijateljica rada živalske vzorce? Potem s to pižamo ne moreš zgrešiti! Ne odlikujejo je le ta, temveč tudi kombinacija barv, ki jo bo v hipu ponesla v sanjsko deželo. Da o elegantnem, prefinjenem materialu, ki objame kožo z najnežnejšim dotikom, niti ne govorimo.

Zalando HotSquash

♥ Je tvoja prijateljica prefinjena in z izbranim okusom? Obožuje nežnosti, cvetlice in eksotične rastline? Potem bo ta pižama prav gotovo narisala nasmeh na njen obraz!

Zalando Baker by Ted Baker

♥ Za vse prijateljice, ki imajo rade dizajnerske izdelke, bo tale spalna srajca z aristokratskim pridihom najboljša izbira. Pike pa so tiste, ki vse skupaj omehčajo in pižami dodajo piko na i!

Zalando Lauren Ralph Lauren

♥ Tri v enem. Podari svoji zaupnici spalni komplet s plaščkom, v katerem se bo počutila elegantno in obenem udobno. Ko bosta uživali na zofi ob aromatičnem čaju, se bo počutila sproščeno in tudi lepo. Tako bo prav gotovo poslušala čisto vse tvoje težave. ;-)

Zalando Etam

 ♥ Če tvoja prijateljica spada med "zmrznjene", ji vsekakor izberi to ljubko pižamo v najbolj Cosmo barvi. V njej se bo počutila kot plišasti medvedek.

Zalando Threadbare

♥ To je pomežik za tvojo navihano prijateljico, ki se rada heca in je obenem nikoli ne zebe. Preprosta in obenem zanimiva – tako kot ona?Zalando Hunkemöller

♥ To je pižama, ki je več kot to. V njej bo tvoja prijateljica lahko preživljala vse zimske večere ob gledanju najljubše serije in tudi jutra ob dišeči kavi, ki bodo v njej prav gotovo prijetnejša.

Zalando Hunkemöller