Letos na darila ne čakaj v vrsti - naroči preko spleta in jih prevzemi v PS paketomatu

Prazniki so pred vrati in z njimi praznična gneča. Kako se ji izogniti?

Letos na darila ne čakaj v vrsti - naroči preko spleta in jih prevzemi v PS paketomatu (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2021

Praznično vzdušje, pisane luči, nakupovanje daril, druženje in - gneča. Marsikdo ne prenese (pre)polnih trgovin in hrupa, zato so mnogi že usvojili tehniko popolnega spletnega nakupovanja. 

A povečano število naročil, ki so posledica črnega petka in praznične mrzlice, povzroči tudi čakanje v vrsti za prevzem paketa, ki se mu novodobni potrošniki lahko izognemo. Kako? Pravijo, da je praznično preprosto.

Vse, kar si želim za božič ... je brezkontaktni prevzem paketa na paketomatu Pošte Slovenije

Da boš letošnje praznike pravočasno zavila vsa darila, ob tem pa boš imela čas še poslušati največje božične hite, poskrbi že danes. Izogni se praznični gneči in si za mesto dostave paketov za svoje najdražje (in kakšnega zase) izberi enega od 24 PS Paketomatov, ki so v 15 krajih po vsej Sloveniji. Prevzem in oddaja pošiljk v paketomatu poteka na popolnoma diskreten in varen način in to kadarkoli – 24 ur na dan.

V kolikor spletni trgovec še ne omogoča dostave v PS Paketomat, si to zagotovi sama!

Za dostavo izberi Pošto Slovenije in namesto svojega naslova zapiši naslov paketomata (tega ne pozabi preveriti na spletu), obvezno zapiši tudi ključno besedo PS Paketomat in svojo mobilno številko. Kako blizu je tvoj paket spremljaj s sledilnikom/aplikacijo »Sledenje pošiljk«. Čista magija!

Da si boš lažje predstavljala, kako vse skupaj izgleda, si poglej spodnji video:

@elleslovenija

Ste tudi vi naveličani čakanja v vrsti na pošti? 🤔 Za vas imamo preprosto in hitro rešitev! ✨

♬ original sound - elleslovenija

Preveri še ostale nasvete za enostavno dostavo in spremljaj aktualne novice Pošte Slovenije tudi na kanalih Facebook in Instagram.