Leico generacija X ima novega člana!

Že slišala za Leico? Medtem ko Leice fotografom ni potrebno posebej predstavljati, pa bo laikom verjetno prav prišla opomba strokovnjakov, ki pravijo, da je Leico med fotoaparati kot Porsche med avtomobili. Ali povedano v jeziku, ki ga še bolje razumeš: Leico je enostavno TOP :D

30. 8. 2013 | Promocijsko sporočilo

Konec leta pa se je Leico fotoaparatom generacije X pridružil še en član: Leico X Vario.

Za vse, ki so pri prvemu modelu občudovali kompaktnost, odzivnost in predvsem kvaliteto fotografije, pogrešali pa so malo večjo uporabnost, predvsem v obliki kakšnega zoom objektiva, bo to željo izpolnila kar Leica X Vario.

Leica X Vario

X Vario ima namreč zoom objektiv, ki seže od širokega kota 28 mm in se zaključi pri skoraj portretnih 70 mm. Vendar pa X Vario še zdaleč ni samo zoom izvedba manjšega brata X2, je veliko več.

Je edini kompaktni fotoaparat na svetu, ki združuje velik senzor APS-C z zoom objektivom in s to kombinacijo omogoča fotografije izredne kakovosti.

Leica X Vario je s svojim prihodom posodobila in nadgradila Generacijo X in hkrati nakazala, da so v prihodnosti vrata odprta še za kakšnega novega predstavnika Generacije X.

Našla jih boš:

  • Foto Format, Štefanova 5, Lj.
  • Foto Grad, Miklošičeva 36,Lj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri