Lahko tvoja boljša polovica postane vroča cosmo sredica?

Ima tvoj dragi mišice, ki kar kličejo po dotiku? Si ga zlahka predstavljaš v novi romantični komediji s Kate Hudson … le da ga ne boš nikoli poslala v Hollywood, ker bi se Kate zagotovo vanj zatrapala do ušes? Če se nagajivo muzaš in navdušeno prikimavaš, Cosmo računa na tvoje sodelovanje.

28. 4. 2010

Pojasnilo: v naslov se nam je vtihotapila simpatična rima, ni pa pogoj, da je seksi mačkon, ki bo krasil našo novo rubriko, tvoja boljša polovica. Čisto legalno je, da samo sanjariš, da bi to postal. In kdo ve, morda bo tvoje posredovanje tako zelo cenil, da te bo potem povabil na zmenek in ti celo podaril originalno fotografijo s snemanja!

Brezkompromisno sprejemamo tudi tvoje brate, bratrance, prijatelje, znance, fitnes inštruktorje, pevce, plesalce, poštarje, gasilce, pilote, falote, manekene, študente, asistente …

Edini, ampak zares edini pogoj je, da se nam ob pogledu nanje zašibijo kolena. Če poznaš pravega kandidata, ga hitro nehaj skrivati pred nami in mu pogumno predlagaj poskusno snemanje.

Nimaš najboljšega fotoaparata?

Nič hudega, cilj opravičuje sredstva. Tekmovanje traja 12 mesecev in prihodnjo pomlad bomo na podlagi javnega glasovanja izbrale tistega, zaradi katerega … se bo zašibilo največ kolen. Umazano delo, saj, a nekdo ga mora opraviti!

Kaj moraš storiti?

Na spletni naslov cosmopolitan@adriamedia.si pošlji fotografijo svojega nominiranca, na las podobno tejle (zgoraj brez!), pripiši njegovo ime, starost, kraj bivališča in njegovo telefonsko številko.

Zaupaj nam še, kako se je dokopal do tako fantastične postave – smo pač radovedne. Nominiranci morajo biti polnoletni in pripravljeni priti na fotografiranje v Ljubljano. Če bo njegov telefon v kratkem zazvonil, si – oh ja – imela prav.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri