Lahko ste ponosni, da je vaš telefon zasnovan trajnostno in z mislijo na naš planet

Svet se z vsakim dnem bolj zaveda vpliva vsakodnevnih odločitev na okolje, zato ljudje vse bolj izbirajo izdelke, ki so narejeni trajnostno. Z okolju prijaznimi navadami, kot so zmanjševanje porabe energije in vode, recikliranje in uporaba trajnostnih izdelkov, lahko zmanjšamo svoj ogljični odtis in pomagamo zaščititi planet za prihodnje generacije. Kaj pa tehnologija?

Lahko ste ponosni, da je vaš telefon zasnovan trajnostno in z mislijo na naš planet (foto: Samsung) Samsung
30. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Kaj lahko storimo na tem področju? Mobilne telefone uporabljamo vsi in ne predstavljamo si življenja brez njih. A danes lahko že izbiramo takšne, ki so narejeni z mislijo na planet. Če iščete visoko zmogljiv telefon, ki vas ne bo pustil na cedilu, hkrati pa bo zadostil vašim ekološkim standardom, so telefoni Galaxy S23 serije vsekakor vredni razmisleka. Telefona, ki ponujata vrsto funkcij, sta stilsko privlačna, hkrati pa izdelana iz veliko recikliranih materialov ter zasnovana trajnostno? To vse sta Galaxy S23+ in Galaxy S23

Telefon, ki pritegne

Moda ima pomembno vlogo pri oblikovanju osebne identitete in izražanju naše individualnosti. Je oblika samoizražanja, ki zajema predvsem oblačila in se lahko razširi tudi na dodatke, kot so telefoni. Zasnova in estetika telefona odražata trenutne modne trende in kulturne vplive, tako da je telefon tisti kos, ki dopolnjuje vaš osebni slog. Če ste pri izbiri modnih kosov tudi sicer trajnostno naravnani, boste verjetno izbrali tudi tak telefon. Galaxy S23+ in Galaxy S23 sta na voljo v štirih modernih barvah, zato lahko izberete takšno, ki najbolj ustreza vašemu osebnemu slogu. Od fantomsko črne, kremne, barve sivke do zelene, vsakdo lahko najde nekaj zase. S svojo ekološko naravnanostjo pa telefona navdušujeta tudi na tem področju. Vsebujeta skupno kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, kar ju uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET), medtem ko se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir.

Pri nakupu boste poleg trajnosti in lepega dizajna gotovo upoštevali tudi funkcionalnost telefona. Poleg estetske privlačnosti telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata tudi najnovejše in najboljše s področja tehnologije. Zaradi trpežnih materialov in dolgotrajnega delovanja baterije se lahko zanesete, da bo ta naprava sledila vašemu pestremu življenjskemu slogu. Tako ima baterija pri Galaxy S23 3900 mAh in pri S23+ 4700 mAh. Lahko ste brez skrbi, da baterija ne bi zdržala vseh nalog, ki jih boste telefonu zadali, tudi v najintenzivnejši celodnevni uporabi. Pri Galaxy S23 in Galaxy S23+ ni polovičarstva glede zanesljivosti in varnosti, saj oba telefona poganja najnovejša Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma, ki uporabniško izkušnjo dviga na povsem novo raven in varnostni sistem Samsung Knox za visoko stopnjo zaščite. 

Brez fotografij in videoposnetkov ne gre

Fotografija in moda sta tesno povezani. Modna fotografija pomaga ustvariti razpoloženje ali pripoved o aktraktivnih oblačilih, pogosto z modeli in okoljem, ki odražajo želeno estetiko ali življenjski slog. Preko fotografij pa tudi sami izražamo svoj modni slog, za kar je potreben kakovosten telefon, ki je kos vsem fotografskim preizkušnjam. Kamere novih dveh telefonov uporabljajo inovativno tehnologijo, kot so stabilizacija slike in več objektivov, ki omogočajo ustvarjanje epskih slik. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata izboljšane kamere, s katerimi bodo posnetki še lepši. Ujeli boste več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP, zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti.

Poleg tega je tu še izboljšana funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi. Zdaj boste lahko posneli zabavne posnetke tudi zvečer, ko se prava zabave šele začne in lepih trenutkov ne manjka.

Ena najbolj priljubljenih oblik fotografije so seveda tudi selfiji, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari epske portrete ali skupinske selfije. Za zahtevnejše fotografe, ki želijo fotografije dodelati po tem, ko so jih posneli, aplikacija Expert Raw prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG. 

S posebno ponudbo glejte najljubše vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam Samsung podarja do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o ponudbi, ki traja od 1. 2. 2023 do 2. 4. 2024, najdete na spletni strani Samsung.