"Kupila sem hišo ZNANIH influencerjev, nato pa v šoku ugotovila RESNICO" (resnična zgodba)

Ojooooj! To je še dodaten dokaz, da zares ne smeš verjeti vsemu, kar vidiš na družabnih omrežjih! 🙈

"Kupila sem hišo ZNANIH influencerjev, nato pa v šoku ugotovila RESNICO" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2022

Uporabnica omrežja TikTok in strokovnjakinja za trženje Sara Van Ess je na platformi delila nekaj zelo zanimivih stvari, ki jih je odkrila o svoji hiši.

Sara in njen mož sta lani kupila hišo v Oregonu v ZDA. Sta pa bili precej šokirana, ko sta izvedela, da so bili prejšnji lastniki vplivneži, ki so na družabnih omrežjih delili preveč urejene fotografije hiše.

"Živim v hiši, ki je bila prej v lasti ljudi, ki so poskušali postati vplivneži na Instagramu in so objavljali urejene fotografije te hiše, ki sploh še ni dokončana. Iskreno povedano, zelo sem žalostna, ko pomislim, da obstajajo slike moje hiše, s katero bi ljudje lahko primerjali svojo hišo ali življenje," je po poročanju portala index.hr povedala Sara.

Poudarila je, da svoje izkušnje ne deli zato, da bi izpostavljala nekdanje lastnike, temveč da bi pokazala, da lahko uporabniki družbenih omrežij na fotografijah skrijejo stvari, za katere ne želijo, da jih vidite.

Sara je povedala, da je njen cilj govoriti o tem, kako stvari izgledajo v resnici in kako izgledajo na Instagramu.

V svojih videih gre skozi hišo in za gledalce posname različne prostore svoje hiše ter jim pokaže vse nepopolnosti, ki jih je na družbenih omrežjih zlahka skriti.

TikTokerka je povedala, da je bila šokirana, ko je našla Instagram različico svoje hiše.

"Slučajno sem iskala nekaj na Instagramu in naletela na sliko kuhinje, ki se mi je zdela znana. Včasih sem delala na področju nepremičnin, zato vem, da se slike urejajo, ko je hiša naprodaj, vendar nikoli ne bi uganila, da nekdo toliko ureja slike le zaradi večjega števila sledilcev in promocij," je izjavila.

Pravi, da je to dober primer tega, kako lažne so nekatere objave na družbenih omrežjih in da večina ljudi objavlja le tisto, kar želijo, da drugi vidijo iz njihovega življenja.

Sara meni, da so za to krivi ljudje sami.

"Težko je biti popolnoma iskren na internetu, saj bodo ljudje stvari zlahka uporabili proti tebi. Namesto tega je lažje naslikati sliko o tem, kako želimo, da je naše življenje videti v očeh drugih ljudi," pojasnjuje Sara.

Je pa za nekaj časa prenehala objavljati fotografije hiše, saj so uporabniki na družbenih omrežjih začeli širiti sovraštvo do nekdanjih lastnikov.

"Nekaterim je uspelo najti profil in fotografije starih lastnikov in jim začeli puščati sovražna sporočila. To nikakor ni bil moj namen, zato sem originalne videoposnetke izbrisala. Po mojem mnenju niso bili zlonamerni, ampak so le počeli, kar mnogi od nas počnejo, da bi pridobili sledilce," trdi Sara.

Preberi še: "Sovražim fafanje, in TO je razlog, zakaj" (13 žensk brutalno iskreno o oralcu)

Priporočamo tudi: Nedavna raziskava: Pari, ki so se spoznali TAKO, se 6x pogosteje ločijo