Kozmetika Dr. E. Voss Professional Care osvaja slovenski trg

Dr. E. Voss je kozmetično linijo ustvaril po 20-letnem vodenju laboratorija farmacevtske družbe Bayer. Posebno je specializiran za posledice, ki jih na koži povzroča svetloba (fotostaranje). Svojo energijo usmerja v raziskovanje in razvoj inovativnih izdelkov, tako na prvo mesto postavlja vrhunsko, učinkovito in koži prijazno kozmetiko.

10. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Bistvo kozmetične linije je DUAL LIFT System, ki ga sestavljata dva temeljna stebra. Prvi je z aktivnimi koncentrati usmerjen v reparacijo globljih slojev kože (HYA 4 geli), drugi steber pa gradijo LIA C6 kreme, ki ustvarijo učinkovito zaščito.

KONCEPT HYA 4 (HIALURONSKI GELI)

Geli HYA 4 so aktivni izdelki, ki delujejo na naslednje predele: gube, poškodbe kapilar (krčne žile, podočnjaki), akne, rast trepalnic, depilacijo, celulit. Vsi geli so nosilci aktivnih sestavin brez emulgatorjev.

Zasnovani so na 4 tipih hialurona, ki pokrivajo celotno območje hialuronov, od kratkih do dolgih verig. Zaradi 4 hialuronskih frakcij, ki imajo izrazito nosilno funkcijo, lahko aktivne sestavine prodrejo globoko v kožo. To še posebno velja za kratkoverižne hialurone.

KONCEPT LIA C 6

DR. E. VOSS PROFESSIONAL CAREKreme LIA C 6 imajo dvojno delovanje. Ustvarjajo pomembno zaščito kože, obenem pa delujejo kot aktivatorji z naslednjimi učinki:

z LIA – zaščito preprečujejo svetlobno inducirano staranje (LIA = Light induced aging) z LMS (Lamellares-Matrix_System) in svetlobnim filtrom spreminjajo roženo plast v močan ščit, s kolagenskim boosterjem pa učinkujejo na zgladitev gub.

Vse kreme so izdelane brez emulgatorjev in temeljijo na sistemu LMS. LMS je dermotrop s strukturo podobno koži. Lipidni sloji na koži ga nemudoma prepoznajo in vgradijo. Pri emulgatorjih pa je drugače: kožni lipidi se lahko zaradi emulgatorjev sperejo. Prav zato LMS predstavlja popolno osnovo za temeljno zaščito in izboljšanje suhe kože in gub.

Vsi izdelki za dnevno nego (dnevna krema, fluidna krema, krema za oči, losjon za telo itd) vsebujejo patentiran sistem LIA z visoko stopnjo zaščite UVA ter nizko stopnjo zaščite UVB, ki poskrbi, da se staranje kože takoj zmanjša za 50 odstotkov.

TOPPEEL IZDELKI (NARAVNA REŠITEV ZA RAZLIČNE TEŽAVE S KOŽO)

  • nečista, seboroična koža s povečanimi porami (aknam podobna stanja),
  • pigmentacijske motnje (starostne pege, starostne bradavice, poškodbe zaradi sonca),
  • gube.

Učinkovina v izdelkih TOPPEEL je CSS, ki se od salicilne kisline v osnovi razlikuje po tem, da ni topen v vodi in se tako ne spere s kože. Zato imajo v primerjavi z običajnimi kislinskimi pilingi izdelki TOPPEEL bistveno izboljšane lastnosti: ciljno in zelo nežno odstranjevanje zgornje plasti epidermisa, ki pa ne doseže dermisa.

DR. E. VOSS PROFESSIONAL CARE

Če bi za ponazoritev uporabili primer zelenice, gre za košenje namesto puljenje oz. odstranjevanje posameznih slojev kože. Tako ne pride do delno neodstranjenih vozličkov kot pri drugih kislinskih pilingih, ampak je koža po negi popolnoma gladka. To je posledica dejstva, da učinkovina epidermisa ne napada neselektivno kot pri običajnih kislinskih pilingih, ampak ciljno raztopi naravno vez v korneocitih.

To ni globinski piling, ki bi prodiral do dermisa kot pri koncentriranih sadnih kislinah, temveč gre za ciljno odstranjevanje epidermisa.

CSS je torej zelo čist, naravno učinkovit in zlasti varen način za doseganje naslednjih ciljev:

  • izboljšana sposobnost obnove kože,
  • rožena plast povrhnjice je okrepljena, prožnejša in manj dovzetna za gube
  • protibakterijsko, protivnetno, protimikrobno delovanje.

Zaradi lipofilnih lastnosti CSS izjemno dobro prodira v folikle dlačic (odlično v boju proti aknam) in globlje plasti kože, zato je močan komedolitik. Zmanjšuje pore, ima pH-vrednost enako pH-vrednosti kože (5 – 5,5), zato ga slednja dobro prenaša, nevtralizacija pa ni potrebna.

CSS ima poleg zgoraj navedenih prednosti tudi druge koristi: na preprost način odstranjuje tudi starostne pege, starostne brazgotine in mnogo drugih kožnih nepravilnosti.

Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo je podjetje Arlen d.o.o. Več informacij o izdelkih, nasveti in odgovore na druga vprašanja pa na info@arlen.pro, ali pa si pogledate na www.drvoss.si. Pričakujejo pa vas tudi na telefonski številki 040/130-669.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri