Koncert Hurts v Zagrebu

Britanski duet Hurts bo čez 4 mesece, 23. oktobra 2011, nastopil v Zagrebu, kjer bo predstavil v Veliki Britaniji najhitreje prodajani album leta 2010 Happiness.

17. 7. 2011

Glasbeni skupini v primerjavi s preostalo novodobno pop konkurenco napovedujejo enega največjih vplivov na razvoj trenutne glasbene scene in z uglajeno prefinjenim, predvsem pa konsistentno črno-belim videzom bo v Zagrebu zagotovo upravičila status najhitreje vzpenjajočih se in navdušujočih glasbenih vsebin leta 2010.

Zaslovela čez noč!

Leta 2010 sta Theo Hutchcraft in Adam Anderson izdala svoj debitantski album naslovljen Happines.

Album je občinstvo nemudoma navdušil, zaradi česar so, ob zahtevni glasbeni konkurenci, poslušalci britanske radijske postaje BBC njun glasbeni prvenec še istega leta (2010) izglasovali na četrto mesto najobetavnejših glasbenikov leta.  Album je postal najhitreje prodajan britanski album v letu 2010 in se tako uvrstil na četrto mesto najuspešnejših albumov leta. Sunday Times piše, da je Hurts pop skupina, na katero smo predolgo čakali!

Več o tem tudi tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri