Kombo

Jutri zvečer bo v Katedrali Kina Šiška priznani slovenski džezist Zlatko Kaučič predstavil poseben projekt.

30. 3. 2010

Impro-uvod

Večer bo uvedla mednarodna zasedba treh priznanih glasbenikov – violinist Alexander Balanescu in saksofonist Javier Edgardo Girotto se bosta pridružila priznanemu slovenskemu jazzovskemu skladatelju, bobnarju in pedagogu Zlatku Kaučiču – s predstavitvijo programa improvizirane glasbe.

Iz šole na oder

Gosta se bosta v sklepni fazi predstavitve projekta Biči pridružila zasedbi KOMBO. Gre za predstavitev projekta, ki ga je Kaučič razvil v okviru šole za tolkala. Tako se bo na odru predstavilo tudi devet mladih slovenskih glasbenikov, ki pod umetniškim vodstvom razvijajo avtorsko glasbo iz območja jazza in etna ter z dobršno mero improvizacije.

Suita Rara roža

Poseben element programa bo krstna izvedba nove suite z naslovom Rara roža, ki jo je Kaučič napisal in posvetil pokojnemu radijskemu novinarju Tomažu Simonu.

Več www-info

Več informacij o dogodku in treh zvezdah večera – Alexandru Balanescu, Javieru Edgardu Girottu in Zlatku Kaučiču – najdeš tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri