Kolinda Grabar Kitarović in Neda Ukraden sta shujšali z liposukcijsko dieto

Liposukcijska dieta je že leta obnorela Hollywood, pred nekaj leti pa so svetovni mediji poročali, da je hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović s pomočjo te diete izgubila kar 20 kilogramov. Z rezultati te priljubljene diete so se hvalili tudi Neda Ukraden, Halid Bešlić in Dejan Matić, to metodo hujšanja pa sta preizkusili tudi Monica Bellucci in Jennifer Aniston.

Kolinda Grabar Kitarović in Neda Ukraden sta shujšali z liposukcijsko dieto (foto: International Health) International Health
27. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Avtor metode je nutricionist Giovanni K. Mandra, ki trdi, da lahko s pomočjo mediteranske prehrane, aminokislin in posebnih rastlinskih vlaknin zelo hitro shujšate brez posledic za vaše zdravje. S svojo prehrano je Kolindi v kratkem času osebno pomagal shujšati 20 kilogramov, tako da je razvil poseben protokol, imenovan Liposukcijska dieta, ki so ga klinično preizkusili na moskovskem Inštitutu za hujšanje, kjer so pacienti v samo 14 dneh izgubili povprečno 9% maščobnih zalog ali od 5 do 11 kilogramov.

Kolindina dieta je na voljo tudi v Sloveniji

»Liposukcijska dieta deluje po principu prisile telesa, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami. Protokol temelji na znanstvenih dejstvih, kliničnih preskušanjih in izkušnjah več kot 100.000 ljudi v zadnjih 10 letih. Dieta je enostavna za uporabo, daje hitre in trajne rezultate, ter je popolnoma varna za zdravje. Skrivnost je v sposobnosti telesa, da se hrani z različnimi viri energije in celo z lastnimi maščobami, to pa omogoča ta protokol,« razlaga Mandra, ki je prav tako shujšal za 40 kilogramov in bil prvi uporabnik te diete.

Neda Ukraden

Prihajajo toplejši dnevi, tako da če imate tudi vi težave s prekomerno telesno težo in želite preizkusiti liposukcijsko dieto, se lahko obrnete na podjetje Internatinal Health, prehransko svetovanje v Ljubljani in se posvetujete po telefonu 070 922 722 ali na spletni strani www.LipoDIET.eu/slo/