A bi lahko prosim že enkrat nekdo izumil tole ...

Vsi izumitelji, pozor! Tu je skromna lista naših želja. Patente nam do konca leta dostavite kar v uredništvo, pa bomo videle, ali je vse tako, kot smo si zamislile (vaša nagrada bo naše zadovoljstvo, kar pa tudi ni kar tako;)). Skratka, nujno potrebujemo:

A bi lahko prosim že enkrat nekdo izumil tole ... (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2016

1 Napihljiv modrček

Kako deluje? Na desni strani ima vgrajeno posebno tlačilko za poljubno povečanje prsnega obsega. Ženska prekriža roke na prsih in s prstom nevidno nekajkrat stisne tlačilko.

Na levi strani modrčka je gumb za poljubno zmanjšanje prsnega obsega. Modrček ima vgrajen tudi varnostni mehanizem, zaklopko, ki prepreči nekontrolirano napihovanje in morebitno eksplozijo.

Zakaj ga potrebujemo? Čisto za hec. :) Fino bi vas bilo opazovati, kako izgubljate zavest in se sprašujete, ali ste sploh še pri zdravi pameti, ko se ob vaši tretji pijači za točilnim pultom in veliko spogledovanja z obeh strani naš balkonček začne spreminjati v prostor­no teraso.

2 Avtomatsko lučko v torbici

Kako deluje? Deluje enako kot luč v hladilniku - ko ga odpreš, se prižge. Res je, da bi bilo dostikrat bolje, da te luči v hladilniku ne bi bilo: če bi bila njegova vsebina slabše osvetljena, bi bil tudi naš apetit manjši, a tu je, kar je.

Zakaj ga potrebujemo? Ker imamo rade velike torbe, v katerih je vse od priročne lekarne do vodne pištolice in sladkarij, je najti avtomobilske ključe včasih pravi projekt. Če si za ključe še lahko privoščimo manjšo izgubo časa, pa si je za kondom ne moremo.

3 Švicarski vojaški vibrator

Kako deluje? Deluje podobno kot njegov najbližji sorodnik, švicarski vojaški nož. V njem se lepo pospravljena skriva cela zbirka vibratorjev, različnih po velikosti, obliki in barvi (pozitivni učinki barvne terapije so že dolgo dobro znani).

Zakaj ga potrebujemo? Ta ‘multipraktik’ ni namenjen le tabornicam in popotnicam, ampak tudi gospodinjam in ‘zapečkaricam’. Seveda bi ga vzele s seboj tudi na potovanja (za razliko od švicarskega noža bi ga smele obdržati med osebno prtljago – letalski poleti so precej dolgočasni).

4 Tol-mača

Kako deluje? Tol-mačo ni navaden tolmač. Ne obvlada le vseh svetovnih jezikov, pač pa tudi planetarne. Iz marsovščine tolmači v venerščino in obratno, vrstično in medvrstično, s pritiskom na posebno tipko pa beleži tudi moške misli – umazane z rdečo barvo. Na ven mora biti popolnoma podoben diktafonu, saj smo vendar novinarke.

Zakaj ga potrebujemo? Cilj tolmačenja je seveda mir na Zemlji in v ‘cosmo-su’ nasploh. Če bi vedele, da stavek ‘Ali greva k meni?’ pomeni ‘Rad bi ti zmasiral hrbet’, se ne bi toliko upirale. Na višku sezone ti stavki do nas pridejo tudi v tujih jezikih in glede na izkušnje vemo, da v eskimščini ‘k meni’ pomeni ‘iglu, v španščini pa ‘prvi vogal’.

5 Tabletka za red

Kako deluje? Ženska v soboto zjutraj moškemu v beli kavi raztopi tabletko. Čez pol ure moški poprime za sesalnik, likalnik, kuhinjsko gobico in druge sorodne pripomočke. Če pospravljalna vnema popusti, preden se vse sveti, je treba najti način, kako moškemu podtakniti še polovičko tabletke. Predoziranje ni nevarno, ampak celo priporočljivo – enkrat spomladi in enkrat jeseni.

Zakaj ga potrebujemo? Ali ni vendar samo po sebi jasno, zakaj jo potrebujemo? :)))

Napisala: Tina Torelli

Preberi še: Kako te zaznamuje, če si v družini najmlajša, najstarejša ali edinka? ali pa Tvoj uspeh je povezan tudi s čustveno inteligenco - tako jo razviješ!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri