Kick'r - ko lahko brcajo tudi punce

Kick'r je nova igra za iPhone, s katero boš podoživela duh svetovnega prvenstva. In naj te ne skrbi, igrica je peresno enostavna, hitro učljiva in zelooo zabavna.

20. 6. 2010

Poanta igre je brcniti žogo kar najdlje od nasprotnika, se uvrstiti v naslednji krog in jo morda brcniti naravnost v finale.

Igro smo razvili na spletnem oddelku Adria Media Ljubljana, ki med drugim izdaja tudi revijo Cosmopolitan in gosti tvoj spletni Cosmo in Cosmo maturo.

Prav zate smo skupaj s fanti, ki so igro zasnovali, pripravili še nekaj nadvse koristnih nasvetov, kako kar najdlje brcniti žogo (vse do rekorda)!

Nasveti za boljši brc žoge v Kick'r-ju

Kick'r je zabavna igra, za katero moraš vedeti le tri stvari:

  • preden začneš teči, naj meter moči kaže kar najbolj desno (čim bolj proti rdeči),
  • v naslednjem koraku brcni žogo, kot naj bo med 30 in 50 stopinjami, najbolje okoli 45,
  • zadnji korak pa je moč udarca, ki naj bo odmerjen čisto na koncu puščice (torej spet tam, kjer se sveti vroče rdeča).

Le trije koraki

No, tako zelo je enostavna ta naša igra za iPhone.

Še en namig: ob morebitnem odboju žoge od igralcev, gola, avtomobilov, žiraf in ostalih živali dobivaš točke … vsakih 100 točk se ti šteje kot ‘priboljšek’ s katerim lahko pospešiš žogo. Za rekord boš potrebovala tudi več kot le nekaj priboljškov, saj žoga s priboljški postane še veliko bolj divja kot je divja slavna Jabulani ;)

Igro lahko igraš na iPhone-u, iPod-u in iPad-u z različico OS-a večjo kot 3.0, dobiš pa jo lahko v Applovem App Store-u. Stane le 0.79 €!

Preizkusi se v igri Kick'r!

Nekaj povezav do igrice (generična povezava, ki odpira iTunes Apps Store boš našla tukaj (vendar ta za uporabo samo na linkih iz iPhone-a), prave povezave pa spodaj:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri