Kdo vlada svetu? Ženske, seveda!

Beyoncé pesmi Run The World (Girls) ni zapisala kar tako (tipčki, tukaj zaradi varovanja lastnega ega malce zatisnite ušesa), ampak ker je to čista resnica! Potem pa v akcijo: opremi se s samozavestjo, močno voljo, bodi prepričana vase, dodelaj svoj stil in postani to, kar si si od vedno želela – tista, za katero se v prostoru vsi obrnejo!

Kdo vlada svetu? Ženske, seveda! (foto: Shutterstock, profimedia, promocijsko gradivo) Shutterstock, profimedia, promocijsko gradivo
11. 4. 2013

Oprah

V svoji oddaji se ji zaupajo največji zvezdniki, je ustanoviteljica Oprah Winfrey dobrodelne fundacije ter velika zago­vornica ogroženih žensk in otrok.

Beyoncé

Potem ko je na ameriškem Superbowlu dokazala, da še vedno zažiga, napovedala svetovno turnejo (v Zagrebu si jo lahko ogledaš že 17. aprila) in se še bolj polna energije vrnila s porodniškega dopusta, se zdi, da ji ves svet leži na dlani.

Lady Gaga

Njena pesem Born This Way je dobila tudi dob­rodelno različico – v obliki fundacije, ki je namenjena zaščiti, izobraževanju in možnostim za mlade ljudi.

Shakira

Novopečena mamica je unicefova ambasadorka in ustanoviteljica fundacije Barefoot, s katero želi izboljšati in omogočiti izobraževanje za predšolske otroke po vsem svetu.

Angelina Jolie

Ambasadorka združenih narodov je v zadnjem letu kar 20 milijonov ameriških dolarjev namenila za kampanje, povezane z zaščito beguncev.

Jennifer Lopez

Jennifer je v elitni družbi pristala zaradi svoje poslovne žilice. S svojim podjetjem Nuyotican Productions je znana po svojih dišavah in oblačilnih linijah, sicer pa je po Forbsovi lestvici najbogatejša oseba z latinskoameriškimi koreninami v Holivudu.

Gisele Bündchen

Najuspešnejši supermodel na svetu je ambasadorka okoljevarstvenega programa združenih narodov, z njeno pomočjo pa so samo v lans­kem letu v Braziliji zasadili več kot 50 tisoč dreves.

Lani junija je med drugim namenila denar za raziskave v boju proti aidsu, v Keniji  pa sodelovala pri izboljšanju izgrad­nje energije.

Ellen DeGeneres

To, kar je komičarka in voditeljica pogovor­ne oddaje Ellen naredila za pravice istospolno usmerjenih, ni za zdaj uspelo še nobenemu zvezdniku.

Je zdaj že bolj jasno, kaj imajo vse omenjene skup­nega?

Samozavest serijs­ko, čut za soljudi, željo, da se vedno in povsod lahko naučijo kaj novega, predvsem pa spoznanje, da bodo do svojega cilja prišle le s trdim delom!

Pripravila: Manca Čampa