Kazinin gala mozaik

Ljubiteljice plesa boste v začetu naslednjega tedna lahko uživale ob gledanju Kazininega gala mozaika ... ali povedano drugače, v vrhuncih plesnega ustvarjanja preteklega leta.

11. 3. 2010
  • Kje: Na odru Velike dvorane v ljubljanskem centru kulture Španski borci.
  • Kdaj: V ponedeljek, 15. marca ob 20.30 uri.
  • Kaj: Prerez vrhunskih koreografij in plesnega ustvarjanja.
  • Kdo: Na odru najboljši Kazinini plesalci in plesalke.

Uspešno leto 2009

Kazinin gala mozaik se bo odvijal v znamenju ljubezni, ustvarjalnosti, sodelovanja, trdega dela, različnih plesnih stilov in glasbenih zvrsti, kajti gre za izbor uspešnih, mednarodno priznanih ali nagrajenih delov plesnih predstav ali posameznih samostojnih plesnih točk, ki so jih koreografi, pedagogi in plesalci ustvarili ter jih na domačih in tujih odrih uspešno predstavljali v letu 2009.

Kdo je kriv?

Kazinin gala mozaik so pripravili koreografi Mitja Popovski, Željko Božič in Mirjam Podobnik ter vrhunski plesalci in plesalke Plesne šole Kazina. Kot voditelj in povezovalec gala programa pa se bo koreografom in plesalcem na odru pridružil nekdanji plesalec Aljoša Rebolj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri