Katero fakulteto priporoča Anja, sodobna in aktivna ženska?

Hiter način življenja, tekmovalnost z moškimi in neizprosen poslovni svet zahtevajo od nas trdnost in odločnost. Ženske smo bolj kot kadarkoli pred zahtevnim izzivom – kako biti najboljša žena, mama, prijateljica … in hkrati tudi poslovno uspešna.

Katero fakulteto priporoča Anja, sodobna in aktivna ženska? (foto: Fakulteta Doba) Fakulteta Doba
26. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Čeprav se včasih zdi res nemogoče, pa je s pravim pristopom mogoče doseči pomemben korak na poti do pravega kariernega cilja. Naša osebna sreča in kariera imata veliko skupnega in sta povsem mogoča kombinacija.

Pa imamo dovolj znanja in predvsem tiste prave kompetence, ki nam lahko pomagajo prehod na novo stopničko v karieri? Smo dovolj v trendu, da se bomo ob bok postavile tistim najboljšim? Verjetno v tem trenutku še ne, a ta preskok gotovo še nikoli ni bil tako na dosegu roke, kot je zdaj, ko se lahko zanesemo na vsako leto bolj priljubljen online študij, ki nam omogoča popolno fleksibilnost in dostopnost – brez obiskovanja predavanj v učilnici.

Anja, sodobna in aktivna ženska

Anja Vogrič, diplomantka DOBA Fakultete

Nekaj let nazaj sem se odločila za online študij na Dobi. Začela sem na višji šoli, nadaljevala na fakulteti in na koncu tudi magistrirala online na DOBA Fakulteti. Oplemenitena z novim znanjem in kompetencami, polna poguma in novih poznanstev sem danes več kot samo diplomantka in zaposlena mama.

Sem urednica Potovanja.Over.Net, na overnet.net skrbim za večje stranke (z njimi soustvarjam zgodbe), sem soustvarjalka projekta Ustavi.se, sem podjetnica (In-sightglass), ambasadorka #Spostujemotradicijo in vodja kluba diplomantov DOBA Fakultete. V prvi vrsti pa seveda ostajam žena, mamica dveh najstnic, ki obožuje opero, potovanja in socialna omrežja …

Če sem lahko jaz, lahko tudi vi! Jaz iz vsega srca priporočam študij na Dobi!

- Anja Vogrič, diplomantka DOBA Fakultete

Smo tudi v vas spodbudili zanimanje za študij?

Potem vam priporočamo že danes klik na spletno stran DOBA.si, kje so kot prvi, že pred 18 leti, zaznali potrebe zaposlenih in mladih, ki iščete dostopne in fleksibilne načine izobraževanja. Vnašanja svetovnih trendov so se lotili inovativno in svojstveno, zato so danes zagotovo regionalni zmagovalec na področju online izobraževanja. So tudi edini, kjer je njihov model online študija potrjen z mednarodno akreditacijo, kar je potrditev visoke kakovosti online študija.

DOBA Fakulteta

5 razlogov, zakaj je do danes več kot 10 000 posameznikov izbralo online študij na Dobi in ne drugje!

  1. Celostna podpora od vpisa do diplomiranja – osebni obline mentor, tim sodelavcev za organizacijsko, administrativno in tehnično podporo.
  2. Fleksibilnost in dostopnost – Študij je dostopen 24/7 in je v celoti prilagojen dinamičnemu načinu življenja – služba, hobiji, družina, prijatelji …
  3. Študij s sodelovanjem – aktiven študij in veliko sodelovanja med študenti, online mentorji, profesorji. Nikoli niste sami!
  4. Študij skozi reševanje problemov – študij ni branje knjig, ampak rešujete praktične naloge, iščete rešitve za konkretne probleme iz prakse. Učijo vas bodo profesorji iz prakse.
  5. Mednarodna akreditacija – Dobin model online študija je edini v Sloveniji, ki ima pomembno mednarodno akreditacijo, kar kaže na visoko kakovost.

Prepričajte se tudi vi:

Spoznajte, kako poteka delo pri online študiju – demo predmet

Izpolnite informativno prijavo in prejeli boste informativno gradivo s predstavitvijo programov po pošti,

Udeležite se informativnega dne, ali na sedežu fakultete ali online,

Pišite na fakulteta@doba.si in odgovorili vam bodo v roku 24 ur,

Pokličite na 02 22 83 890 in z veseljem vam bodo svetovali po telefonu.

Velika izbira online programov

Izbirate lahko med dodiplomskimi visokošolskimi programi:

Na voljo so tudi podiplomski magistrski programi:

In tudi višješolski programi:

Fakulteta Doba

Informativni dnevi:

Maribor, Prešernova ulica 1

Ljubljana, Biotehniška fakulteta, Večna pot 83 (oddelek za gozdarstvo)

Koper, Ljudska univerza, Cankarjeva 33:

  • petek, 9. 2. ob 16. uri,
  • sobota, 10. 2., ob 10. uri

Online informativni dan:

Online informativni dan je vse bolj priljubljena oblika pridobivanja informacij. Udeleženci kot največje prednosti izpostavljajo to, da lahko informativni dan spremljajo od doma in da prezentacija največkrat poteka v večernih urah.

Poiščite svoj termin na https://www.fakulteta.doba.si/informativni-dnevi-in-svetovanja-za-izbiro-studija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri