Kateri dobri mož ga bo presenetil?

Se tudi ti že veseliš iskric v očeh, ki jih prinaša praznični mesec v letu? Poleg zabav in pisanih lučk, je december tudi v znamenju najbližjih. Čas, ko jim tudi z darili na simboličen način pokažeš, da so ti blizu in kakšno mesto zasedajo v tvojem življenju.

3. 12. 2015 | Promocijsko sporočilo

Večina žensk rada nakupuje, še raje pa preseneti. Predvsem v decembru, ko je pričakovanjem dodan tudi ščepec čarobnosti in otroške domišljije. Uporabi jo že v začetku meseca, ko boš iskala ideje za darila in izvirne načine, kako bi prihranila čas, če si med tistimi bolj zaposlenimi.

Letos ti lahko tako darilo za tvojega najljubšega moškega prinese tudi poštar, če se želiš izogniti množici nakupovalcev v zadnjem hipu in se namesto tega raje odpraviš na romantični praznični sprehod z boljšo polovico. Moški po navadi nimajo tako očitnih želja kot me, vendar pa to še ne pomeni, da si ne želijo presenečenj.

Ideja pri Filipu Flisarju

Odločitev, kateri dobri mož Miklavž, Božiček ali Dedek Mraz ga bo nagradil za vsa dobra dela v letošnjem letu, bo pripadla tebi, vendar pa ti lahko pri izbiri primernega darila priskoči na pomoč naš najbolj znani brkač Filip Flisar, ki je letošnjo jesen postal tudi ambasador znamke Braun. Filipa odlikuje edinstven stil, ki pa potrebuje tudi ustrezno nego. To bi mu uspevalo bistveno težje brez dobrega brivnika, ki mu prihrani čas pri vseh obveznostih.

Za najhitrejše med brivniki doslej veljajo novi modeli Braun Series 3 (v primerjavi s prejšnjimi modeli Braun Series 3) – Braunov najbolj prodajan model na svetu. Če ima tvoj najljubši moški drzen stil ter brado in brke oblikovane malo drugače, pa se bo razveselil modelov cruZer, vse pa odlikuje moderen dizajn in funkcionalnost.

Darilo, ki ti ga predlagamo, ni le uporabno, ampak tudi simbolično. Lahko mu namreč podariš spremembo, ki si jo je že dolgo želel ali ga spodbudiš k novim korakom v prihajajočem letu. Vsekakor so najboljša darila so tista iz srca, ob tem pa lahko spodbudiš tudi svojo domišljijo, kako mu boš darilo predala in popestrila že tako veseli december.

Še ne veste, kaj boste dali pod novoletno jelko? Ogromno idej za odlična novoletna darila med drugim lahko dobite v Braunovem kotičku v trgovini Big Bang v Cityparku v Ljubljani.

Nakup izdelkov Braun je brez tveganja, saj do 31. 1. 2016 velja jamstvo za vračilo kupnine, če izdelkom slučajno ne bi bili zadovoljni. Več informacij na prodajnih mestih in na spletni strani https://www.bigbang.si/braun/!