Katere knjige to pomlad berejo tvoje najljubše tuje zvezdnice?

Pomlad je pravi čas, da pobrskaš po literarnih kotičkih spleta in si nabereš gradivo za poletni oddih na morju.

Katere knjige to pomlad berejo tvoje najljubše tuje zvezdnice? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2018

Mi smo raziskovanje usmerili v Instagram profile znanih tujih zvezdnic in odkrili kar nekaj knjižnih biserov. Preveri, katere.

1. Emma Roberts

Simpatična nečakinja Julie Roberts je trenutno popolnoma navdušena nad knjigo Laura & Emma, ki jo je napisala Kate Greathead. Zgodba govori o mami samohranilki, ki vzgaja svojo hčerko v New Yorku. 

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

2. Reese Witherspoon

Reese je močno vpeta v literarni svet, ima tudi svoj knjižni klub, v okviru katerega trenutno berejo knjigo Happiness (v prevodu Sreča) avtorice Heather Harpham. Avtobiografija govori o nevarni bolezni, ki jo ima avtoričina hčerka in kako se je naučila boriti in najti srečo s kartami, ki so ti bile podeljene.

3. Emma Watson

Tudi Emma ima svoj knjižni klub z imenom Our Shared Shelf in za mesec april je izbrala knjigo Heart Berries avtorice Terese Marie Mailhot. Tudi ta zgodba je osebna izpoved, in sicer lahko sledimo avtoričinem doživetju v mentalni instituciji, kamor se je vključila zaradi post-travmatičnega stresa in bipolarne motnje.

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

4. Sarah Jessica Parker

Naša priljubljena Carrie tokrat ne piše kolumne, ampak zbira knjižne uspešnice, ki jih deli tudi s svojimi oboževalci. Na njeni knjižni omarici je pristalo kar nekaj različnih avtorjev, med katerimi zagotovo izstopajo Chole Benjamin: The Immortalists, Lisa Halliday: Asymmetry in Min Jin Lee: Pachinko. Izbor morda ni najbolj ležeren, zagotovo pa so to knjige, ki bogatijo um.

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

5. Kristen Bell 

Kristen pravi, da bi knjigo Enlightment Now (Steven Pinker) morali prebrati vsi, ki se strinjajo, da bi morali narediti korak stran od vseh groznih novic, ki jih prejemamo na dnevni bazi in se spet bolj osredotočiti na humanizem, razum, znanost in iskanje razsvetljenja.

 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

6. Kate Hudson

Vesela nosečka trenutno bere roman A Gentleman in Moscow, ki ga je napisal Amor Towles, govori o grofu Alexanderju Rostovu, ki mora do konca svojega življenja živeti v hotelu. Po tej knjigi pa bodo kmalu začeli snemati tudi televizijsko serijo.

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

7. Sarah Michelle Gellar 

Na zadnjem mestu pa še izbor Sarah, in sicer roman Other People's Houses, ki ga je napisala Abbi Waxman. Zgodba se vrti okoli štirih družin in aferi, ki pretrese celotno sosesko.

 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Če te pa slučajno še zanima, kaj se zgodi, ko se štiri malce starejše dame odločijo, da v svojem knjižnem klubu začnejo brati Petdeset odtenkov sive, pa si obvezno oglej napovednik za film Klub zadovoljnih žensk (Book Club), ki prihaja v kinematografe konec maja.

Oglej si napovednik TUKAJ:

Preberi še: Avril Lavigne se je po bolezni prvič pokazala v javnosti in izgledala TAKO!

Priporočamo tudi: Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju