Kam je izginila čarobnost božičnega vzdušja in kako jo lahko znova pričaraš

Imaš tudi ti občutek, da je božični duh v zadnjih letih kar nekam izpuhtel in da ga kljub poplavi božičnega okrasja, božične glasbe in stojnic s kuhanim vinom enostavno ne moreš priklicati nazaj? Kaj pa če ti povemo, da lahko tovrstne občutke lahko enostavno prikličeš nazaj in da doma lahko znova pričaraš božično vzdušje kot nekoč?

Kam je izginila čarobnost božičnega vzdušja in kako jo lahko znova pričaraš (foto: shutterstock) shutterstock
11. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Se ti je je že zgodilo, da ti je določena dišava priklicala spomine, te popolnoma prevzela in v tebi prebudila neke že znane, posebne občutke. Dišave imajo namreč moč, da vplivajo na čustva, počutje in spomine. Prav zato lahko z odišavljenjem prostorov ustvariš sproščeno in prijetno vzdušje ter prebudiš veselje in prikličeš lepe spomine.

Dišave Yankee Candle

Nova božična kolekcija The Perfect Christmas

Že skoraj pozabljeno vzdušje najbolj magičnega časa v letu tako lahko čisto enostavno znova pričaraš z dišavami Yankee Candle in njihovo novo božično kolekcijo The Perfect Christmas. Letošnje novoletne praznike bodo zaznamovali štirje novi vonji Christmas Magic, The Perfect Tree, Spiced White Cocoa in Cracling Wood Fire.

Popolno božično darilo 

So pa dišave Yankee Candle lahko tudi popolno božično darilo za tvoje bližnje ali prijatelje. S tem boš tudi njim polepšala praznike in tudi v njihov dom prinesla čarobno vzdušje božiča.

Dišave Yankee Candle

Sicer pa najdeš dišave Yankee Candle v mnogo različnih vonjih in oblikah. Poleg dišečih sveč, dišav za avto in dišav za male prostore, še dišave za dom brez gorenja - dišeče palčke, dišeč gel v kroglicah, električni osvežilec prostora in električni gorilnik z dišečim voskom. Preko 70 različnih vonjev, od tega je kar 20 božičnih in zato so primerne za skoraj vsako priložnost. 

Yankee Candle vonji se delijo na pet skupin (sveži, sadni, cvetlični, vonji hrane in začimb ter božični vonji). Poleg stalnih vonjev pa je vsako sezono na voljo tudi posebna kolekcija v omejeni izdaji.

Zdaj veš in zato si lahko čarobne trenutke pričaraš z dišavami Yankee Candle.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri