Kakšen avto pa ti voziš?

Barve o tebi razkrivajo več, kot si misliš. Kakšna torej si, če voziš avto ...

27. 3. 2008

Bele barve

Si preprosta in deluješ nedolžno, lahko celo naivno. Z barvo avtomobila kažeš na potrebo po čistem in svežem. Znaš biti izbirčna (kar ni nujno slabo) in veliko ti pomenijo malenkosti.

Srebrne barve

Si otroško poštena, a deluješ zrelo in zanesljivo, čeprav znaš biti tudi zelo živahna. Si nežna in modra oseba, ki se dobro znajde in v najbolj težkih položajih vedno splava na površje.

Sive barve

Z izbiro te barve si pokazala to, da se najraje zaneseš nase. Zaradi tvoje zanesljivosti te večkrat izkoristijo tudi drugi. Si praktična in stvarna oseba, ki ji veliko pomeni udobje.

Roza barve

Sem in tja se najde tudi kakšen tak avtomobil. Všeč ti je, če te obravnavajo kot princesko, in zato včasih deluješ zelo razvajeno. Rada se smejiš in si največja oboževalka Cosma.

Zlate barve

Avto te barve predstavlja ponos, blagostanje in težnjo k popolnosti. Če ga voziš, pomeni, da si želiš biti opažena, obenem pa pokazati svoj prav, premožnost in neodvisnost od drugih.

Črne barve

Znaš biti nagle narave, si samoza­vestna, resna, precej ambiciozna in zaupaš predvsem sebi. Včasih imaš težave s pretiranim uveljavljanjem svoje volje. Prisegaš na eleganco in klasiko.

Rdeče barve

Si strastna, energična in pogumna oseba. Imaš moč, da nastopaš kot vodja, saj se znaš postaviti zase in rada daješ. Znaš pa biti tudi razdražljiva, netolerantna in hitro razočarana.

Zelene barve

Si vestna in družabna, a ti hkrati veliko pomeni tudi mir. Sprememb se ne bojiš, saj si prilagodljiva, lahko pa si na trenutke neodločna in te je pretirano strah biti prizadeta.

Modre barve

Po naravi si umirjena, lojalna, a do drugih gojiš določeno razdaljo. Imaš občutek za red in logično razmišljaš. Rada sanjariš, in če te drugi ne razumejo, hitro postaneš nemirna.

Vijoličaste barve

Z izborom kraljevske barve si pokazala stabilnost, sočutje, individualnost in duhovnost. Ne obsojaš in skozi življenje hodiš igrivo, včasih pa si lahko vzvišena in preveč nadzoruješ.

Rumene barve

Za rumen avto si se odločila, ker si lahkotna, sproščena, spontana in komunikativna. Vodita te razum in logika, manj pa čustva. Lahko si malce uporniška in željna drugačnega življenja.

Oranžne barve

Takšnih avtomobilov ni veliko, kar pomeni, da hrepeniš po pozornosti, si polna kapric in vedno v trendu. Ljubiš družbo, zato ne zamudiš nobene zabave. Rada si nekaj posebnega.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri