Kako se znebiti šefa?

Kaj storiti, če je tvoj šef psihopat, popoln kreten ali če žre moške?

Kako se znebiti šefa? (foto: promocijsko) promocijsko
26. 7. 2011

Nick (Jason Bateman) dela po 12 ur na dan in požira vse, kar mu na mizo vrže sprevrženi nadzornik Harken (Kevin Spacey) – vse z obljubo, da bo kmalu deležen zasluženega napredovanja. Seveda ve, da do tega ne bo nikoli prišlo. Asistent v zobni ambulanti Dale (Charlie Day) skuša ohraniti dostojanstvo in se ubraniti nesramežljivega osvajanja dr. Julie Harris (Jennifer Aniston). In računovodja Kurt (Jason Sudeikis) je ravnokar izvedel, da namerava novi pokvarjeni lastnik njegovega podjetja Pellit (Colin Farrell) uničiti njegovo kariero ter preusmeriti strupene odpadke med nič hudega sluteče okoliško prebivalstvo.

Kaj lahko človek v dani situaciji sploh še stori?

Odpoved ne pride v poštev. Te pošasti je treba zaustaviti.

In tako fantje, nekoliko podprti z alkoholom in z nasveti nekdanjega kriminalca (Jamie Foxx) skujejo pretanjen, a vseeno preprost načrt, kako se znebiti svojih šefov. Za vedno…

A tudi najboljši načrt je učinkovit le, kolikor učinkoviti so možgani, ki so si ga bili izmislili.

Zasedba pred in za kamero

V komediji Kako se znebiti šefa? igrajo Jason Bateman, Charlie Day, Justin Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Julie Bowen in Jamie Foxx.

Po scenariju Michaela Markowitza (ki se je zgodbe domislil), Johna Franciasa Daleyja in Jonathana Goldsteina je režiral Seth Gordon; producirala sta Brett Ratner in Jay Stern, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Samuel J. Brown in Diana Pokorny so bili izvršni producenti, John Rickard in John Cheng pa koproducenta.

Za kamero so sodelovali direktor fotografije David Hennings, scenograf Shepherd Frankel, montažer Peter Teschner, kostumografka Carol Ramsey, skladatelj Christopher Lennertz in glasbeni opremljevalec Dana Sano.

O groznih šefih tega sveta!

"Domala vsak od nas je kdaj imel groznega šefa; nekoga, ki nam je zagrenil življenje," pravi režiser Seth Gordon.

"In vsi vemo, kako lepo je fantazirati, kako bi bilo brez tega šefa lepše na svetu. To je zgodba treh, ki se odločijo, da glede tega nekaj ukrenejo. Ampak zadeva se ne izteče, kot so pričakovali."

kako se znebiti šefa

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri