Kako narediti popoln selfie? To so TOP zvezdniški triki (uporabljamo jih tudi Cosmo punce!)

Verjamemo, da si že sedaj kraljica selfijev, vseeno pa imamo zate nekaj nasvetov, ki jih nikar ne pozabi pri naslednji objavi!

Kako narediti popoln selfie? To so TOP zvezdniški triki (uporabljamo jih tudi Cosmo punce!) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2022

1. Osvetli svoje najboljše kote

Ko delaš selfie oziroma sebek, bodi pozorna predvsem na svetlobo in luči okrog sebe. Če imaš dober snop naravne svetlobe (če imaš na primer veliko okno), je naravna svetloba še vedno najboljša, sicer pa je umetna svetloba, torej luči, kar precej zahtevna.

Veliko zvezdnic, tudi kraljica selfijev Kim Kardashian, uporablja dodatno osvetlitev - luč, imenovano 'ring light'. Gre za majhne led lučke, ki popolno osvetlijo tvoj obraz, mu dajo naraven sijaj in v tvojih očeh 'prižgejo iskrico'. 

2. Osvoji svojo pozo

Ključ do tega, da boš izgledala najboljše je, da osvojiš poziranje brez kakršnegakoli sramu - tudi v javnosti.

In kako to dosežeš? Vaja dela mojstra! Vadi doma, pred ogledalom, se snemaj, preizkušaj različne poze, poišči primere pri najljubših vplivnicah in na Pinterestu ter odkrij, kdaj se počutiš najboljše.

3. Uporabi najboljšega pomočnika

Za dober selfie je nujna dobra sprednja kamera. Pri tem naj ti pomaga novi Samsung Galaxy S21 FE 5G, saj je serija namreč znana po vodilni kameri v industriji in posname najbolj žive fotografije. 

Odličen je pri snemanju selfijev, saj napredna sprednja kamera s 32 MP zagotavlja najboljšo izkušnjo selfijev pri napravah Samsung doslej, za še popolnejši vtis pa lahko svoj selfie preprosto urediš z izboljšanimi zmogljivostmi AI Face Restoration

Telefon se ponaša s kamero profesionalnega razreda, s katero boš lahko posnela neverjetno realistične fotografije in videoposnetke z vrhunskimi podrobnostmi.  Ima tudi izjemne lastnosti nočnega snemanja fotografij ter kar 30-kratno space zoom povečavo.

Vse to je seveda pomembno, a prav tako sta pomembna stil in dizajn.

Novi pametni telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G je na voljo v odtenkih od nežne a čudovito barvite barve sivke do klasične in nevtralne grafitne in bele - izberi takšno, ki ustreza tvojemu stilu in izpopolni svojo dnevno opravo.

Ikonični okvir Contour-Cut je brezhibno integriran z ohišjem kamere in tako doda eleganten ter enoten videz. Telefon je tanek, debeline le 7,9 mm in zlahka zdrsne v žep. Ponaša pa se 16,3-centimetrskim brezkončnim Infinity-O Amoled zaslonom, ki je prijazen do oči saj zmanjša škodljive učinke modre svetlobe ponoči.

4500 miliamperurna baterija deluje skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem in zato zdrži ves dan tudi v omrežju 5G, hkrati pa je okrepljena še s 25 W super hitrim polnjenjem in se v samo pol ure napolni za več kot 50 %.

Telefon je opremljen z najtrpežnejšim Gorilla® Glass Victus™ steklom na Samsung Galaxy pametnem telefonu, ponaša pa se tudi z zaščito pred vodo po mednarodnem standardu IP68, kar pomeni, da je zaščiten pred brizganjem, kapljanjem in zdrži približno 30 minut do 1,5 metra globine sladke vode.

Za več informacij o Galaxy S21 FE 5G obišči spletno stran samsung.com.