Prihaja ura, ki se prilagaja tvojemu spreminjajočemu stilu

Mlada ekipa slovenskih ustvarjalcev je razvila nov koncept ur, ki se skriva pod imenom Mossepic. Gre za 6 različnih kolekcij ur s katerimi se bodo po več kot letu trdega dela 31. januarja 2018 predstavili na platformi Indiegogo. 

Prihaja ura, ki se prilagaja tvojemu spreminjajočemu stilu (foto: Mossepic) Mossepic
31. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

“Razvili smo 6 kolekcij, 3 za moške in 3 za ženske, v vsaki pa se skriva premium ura in 5 skrbno izbranih paščkov visoke kvalitete, ki verjamemo, da bodo zadovoljili še tako zahtevne stilske potrebe vsakega posameznika.”

Paščki so opremljeni s "quick-release" mehanizmom, ki omogoča menjavo paščka in posledično tudi stila ure v nekaj sekundah.

“Ideja o Mossepic kolekciji se je pojavila, ko smo razmišljali, kako težko je kombinirati eno uro na styling, ki ga vsak dan spreminjamo. Drugi ponudniki ur ponujajo dokup, paščka, vendar so stroški paščkov izredno visoki in se tako nakup ne izplača.”

Zakaj bi kupovali 5 različnih ur, ko pa prejmeš kar 5 različnih stilov v eni sami Mossepic kolekciji

Mossepic

Ure so izdelane iz kvalitetnih materialov kot so safirno steklo in vgrajeni quartz mehanizem, kljub temu pa je ekipi Mossepic uspeli ohraniti ugodno ceno kolekcije.

Konkurenčni ponudniki bi za enako kolekcijo zaračunali tudi do 300€, medtem ko bo SUPER EARLY BIRD cena Mossepic kolekcije samo 71€.

“Naš cilj ni, da zasolimo ceno. Želimo, da je naša kolekcija dostopna čimvečjemu številu modnih navdušencev.” pravi en izmed ustanoviteljev.

Mossepic - vaša nova najljubša kolekcija modnih ročnih ur!

Indiegogo predstavlja prvo odskočno desko za Mossepic ure, za katere smo prepričani, da bodo zaradi svojega izgleda, koncepta in ugodne cene kmalu prevzele tudi vas. 

Mossepic - vaša nova najljubša kolekcija modnih ročnih ur!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri