Vprašali smo: Kaj poslušaš, bereš, gledaš?

Po odgovore smo se odpravili na ljubljanske ulice.

Katarina, 25 let: Pred kratkim sem prebrala knjigo v nemščini Die Arbeit der Nacht, napisal jo je Thomas Glavinic. Govori o Dunajčanu, ki se nekega dne zbudi in ugotovi, da je na svetu sam.  (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
10. 5. 2015

Darjan, 24 let: Moja najljubša serija je Prijatelji, saj sem vseh 10 sezon pogledal že skoraj šestkrat, pa se jim še vedno vsakič iz srca nasmejim.

Maruša, 19 let: Great Gatsby od Fitzgeralda je knjiga, ki sem jo prebrala že večkrat in je tudi ena mojih najljubših. Sicer pa ravnokar berem blazno dobro knjigo Lean In pisateljice Sheryl Sandberg, ki piše o tem, kako naj bi se ženske obnašale na delovnem mestu.

Vanja, 21 let: Pred nekaj dnevi sem na zabavi začela peti pesem Sonce skupine Planet Groove. Od takrat je pesem konstantno v moji glavi. Všeč mi je zato, ker menim, da odlično opisuje mojo trenutno situacijo, hkrati pa me pomirja.

Besedilo: Anamarija Lukovac
Fotografije: Helena Kermelj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri