Kaj početi med prazniki

Za nekatere so se praznični dnevi že začeli, drugi pa lahko že razmišljajo o tem, kaj bodo med prazniki počeli …

22. 12. 2008

Prazničnega vzdušja nikoli ni preveč, zato je še vedno pravi čas, da iz kleti prineseš vse novoletne okraske in z njimi okrasiš prav vsak kotiček v svojem domu – poleg novoletne smrečice, ki krasi dnevno sobo, v vsak prostor postavi praznični aranžma, ki ti bo dal vedeti, da bodo letošnji prazniki polni veselja in radosti. Kaj vse želiš svojim bližnjim in prijateljem, pa le zapiši v prazničnih čestitkah – poštarji delajo vse do srede!

Naj zadiši po praznikih

Če se boš lotila peke piškotov, bo zares zadišalo po praznikih, ti pa boš uživala v slastnih dobrotah. Če misliš, da nisi ravno spretna v pečenju prazničnih dobrot, vseeno poskusi. Predlagamo ti, da preprost recept poiščeš na spletu in nato presenetiš bližnje z omamnimi vonjavami, ki bodo prihajale iz kuhinje. Darilna škatla z domačimi piškoti je lahko tudi prelepo darilo za tiste, ki jih imaš rada.

Domače razvajanje

Da boš res kar največ odnesla od praznikov, si privošči dan lepotilnega razvajanja. Ker so tovrstne storitve precej drage, si lahko lepotilni salon pričaraš kar doma. Da pa ti ne bo dolgčas, povabi prijateljice – to je odlična priložnost za praznično druženje.

Na led

Če so tvoje prijateljice s tabo na čelu bolj športne narave, se odpravite na drsanje. Brezplačnih drsališč je med prazniki kar nekaj in zagotovo se bo kakšno našlo tudi v bližini tvojega doma.

Med tisoč luči

Z osebo, ki je že dolgo časa nisi videla, se lahko sprehodiš po praznično okrašeni prestolnici. V soju tisočerih lučk boš lahko obujala spomine.

Sama s seboj

Končno imaš malo več časa za počitek, naj bo slednji namesto televizije okupiran z branjem knjige, ki si jo že nekaj časa želela prebrati. Zdaj je namreč pravi čas, da se posvetiš sebi. Morda ne bi bilo slabo, če bi sestavila seznam, kaj si v letošnjem letu spremenila na bolje in si za opravljeno delo tudi čestitala. Vzemi si tudi čas in sestavi seznam novoletnih zaobljub oziroma ciljev, ki ti bodo v naslednjem letu pomagali spremeniti življenje še na bolje.