Preveri, kaj o tebi razkriva to, kako držiš lonček KAVE☕️?

Mmm... Čas je za ledeno brozgo!

Zapestnica (levo), Maison Miru; zapestnici, Bychari; prstan, Miansai (foto: Danielle Occhiogrosso Daly Danielle Occhiogrosso Daly) Danielle Occhiogrosso Daly Danielle Occhiogrosso Daly
3. 9. 2019

#1

Z eno roko

Si kraljica pravil in obožuješ vse tradicionalno. Si tip osebe, ki lahko za zajtrk je čokolino še naslednjih 15 let. Ker zakaj bi spreminjala nekaj, kar deluje?

#2

Uporaba zaščitnega kartona

Si precej posebna (beri: izbirčna) oseba in stoodstotno stojiš za svojimi dejanji. Preveč si previdna, da bi na svoje bele hlače navlekla prekletstvo kavnih madežev.

#3

Oprijem od zgoraj

Si že kdaj predvajala zadnji del svojega najljubšega resničnostnega šova, dokler te ni pri tem zasačil šef? Seveda si, tveganje je namreč na tvojem vsakodnevnem meniju. Stiskamo pesti, da se ti pokrovček ne odvije z lončka.

#4

Oklepanje življenja

Verjetno si malce sramežljive in zadržane narave. Raje se v zasebnosti posvečaš svoji listi Spotify, kot da bi poplesavala na veselih uricah.

#5

Celoletno ledena

Individualistka, ki si v življenju ne dela preglavic. Nihče ne bi bil zares presenečen, če jutri prodaš vso svojo kramo in se odločiš živeti od branja tarok kart na plaži.

#6

Celoletno vroča

Serijska morilka! Hec, ne mislimo resno. Si pa zagotovo človek organizacije, ki na prvo mesto postavlja udobje in rutino. Načrti so zato, da se jih držimo, kajne?

Zmenek v kavarni

Močan oprijem z razporki med prsti:

Bravo, punca, počutiš se močno in samozavestno.

Močan oprijem brez prostora med prsti:

Uf, ta osebek ti povzroča nelagodje in posledično si vsa zategnjena.

Prsti se brez oprijema dotikajo skodelice in drsijo proti krožničku:

Tako si sproščena, da doživljaš enake občutke kot po koncu enourne meditacije.

Vir:Karen Donaldson, poznavalka telesne govorice in avtorica knjige Speak Like You Breathe: Straight Talk To Say What You Mean, Be Heard & Get Noticed.

Po Predlogi Carine Hsieh

Prevedla: Nina Vidrih,

Fotografije: Danielle Occhiogrosso Daly, Getty Images