Kaj ko bi svojemu kosmatincu privoščila ta ''modni dodatek'', ki je hkrati noro lep in zelo uporaben?

Da bo tvoj kosmatinec naokoli paradiral kot pravi modni navdušenec, obenem pa ga boš lahko sprehajala popolnoma brez skrbi, smo zate izbrale tri nadvse trendne pasje ovratnice oz. ''modne dodatke'', ki so nam najbolj padli v oči.

Kaj ko bi svojemu kosmatincu privoščila ta ''modni dodatek'', ki je hkrati noro lep in zelo uporaben? (foto: Flouffy) Flouffy
17. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Seveda pa še sama pobrskaj po trgovini Flouffy, da najdeš tistega, ki najbolj pristaja tvojemu kosmatincu in seveda tudi tebi. Da bodo vajini sprehodi odslej še prijetnejši, udobni in popolnoma brezskrbni.

# čudovita žametna pasja ovratnica 

Nice Digs, 30 €

Ovratnica iz žameta v polnočno modri barvi je definitivno videti elegantno, če ne kar kraljevsko. Pa vendar je obenem ta trendi modni dodatek uporaben vsak dan. Izdelan je iz visokokakovostnega razkošnega žameta, tvojemu kužu pa prinaša udobje in tudi varnost. Združuje vzdržljivost in čudovit sodoben dizajn.

# popoln pasji metuljček 

Max-Bone, trenutno znižano na 25 €

V koralni barvi ta pasji metuljček polepša videz vsakega kosmatinca. Metuljček pa ni samo lep, temveč gre za kombinacijo ovratnice in prefinjenega modnega dodatka. Ima kovinsko zanko za povodce.

# ročno poslikana pasja ovratnica

Nice Digs, Wandering Ways, 25 €

Ročno poslikana usnjena ovratnica je izdelana iz lahkega, a trpežnega rastlinsko strojenega usnja in zaključena z zlatim okovjem. Videz lahko dopolniš z ujemajočim se povodcem Wandering Ways.