Junaki risanke JAZ, BARABA 3 presegli mejo 100.000 gledalcev

Animirana komedija postala prvi letošnji film, ki si ga je v kinu ogledalo več kot 100.000 gledalcev.

16. 10. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ljubitelji barabinskih podvigov in smešnih zapletov so v kino pridno zahajali vse od začetka avgusta, ko je tretji del priljubljene risanke v kinih po Sloveniji doživel svojo premiero. Vse od takrat sta gledalce navduševala super zlobec Gru in njegov davno izgubljeni brat dvojček Dru, ki sta skupaj z Minioni in ostalimi liki iz priljubljene franšize poskrbela za zabavno rivalstvo med bratoma in nepredstavljive zaplete, ki že od prvega dela risanke zabavajo staro in mlado.

Jaz, baraba 3

Magična številka 100.000 gledalcev je bila presežena pretekli vikend, kar animirano komedijo Jaz, baraba 3 uvršča na sam vrh najbolj gledanih filmov letošnjega leta. Za vse tiste, ki si risanke še niso utegnili ogledati, bodo barabinski junaki svoje norčije zganjali tudi v prihajajočih tednih.

NAPOVEDNIK:

O ZGODBI:

Potem ko je v prvem delu super zlobec Gru skušal ukrasti Luno, posvojil tri hčerke in se ustalil v mirnem predmestju, v drugem delu skupaj z agentko skrivnostne organizacije za boj proti zločincem išče novo največjo barabo na svetu, se v tretjem delu sreča s svojim bratom dvojčkom, ki se od njega po videzu loči po tem, da ima lase, po značaju pa je njegovo popolno nasprotje.

Jaz, baraba 3

Njegova velika želja je, da bi postal enaka, če ne še večja baraba, kot je bil včasih Gru. Čeprav je ta v prejšnjem delu svoje barabinske posle zamenjal za mirno življenje po pravilih, se pod bratovim vplivom kmalu spomni, da je biti baraba tudi nadvse zabavno. Sploh pa je to nekaj, kar odlično obvlada. Brata se tako skupaj lotita nove barabe - padlega zvezdnika Balthazarja Bratta, Grujevi zvesti pomočniki Minioni pa pri tem z veseljem sodelujejo.

Jaz, baraba 3

IZVIRNA IGRALSKA ZASEDBA: Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Trey Parker, Russell Brand, Michael Beattie, Dana Gaier, Pierre Coffin, Andy Nyman, Nev Scharrel

REŽIJA: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon

SCENARIJ: Ken Daurio, Ken Daurio, Cinco Paul in Cinco Paul

PRODUCENTI: Janet Healy in Christopher Meledandri

IZVRŠNI PRODUCENT: Chris Renaud

ŽANR: animirana družinska pustolovščina

........................................................................................................................................... 

PRODUKCIJA SLOVENSKE SINHRONIZACIJE: STUDIO RITEM d.o.o.

REŽIJA: Jernej Kuntner

PREVOD: Petra Fleicshman

IGRALSKA ZASEDBA: Matevž Mueller, Iva Krajnc Bagola, Gorazd Žilavec, Julija Golob, Vita Suhadolc, Maša Tiselj, Uroš Smolej, Maja Končar, Ana Hribar, Miha Rodman, Gal Žilavec, Klemen Bunderla, Jernej Kuntner, Simon Šimat, Lucija Grm, Grega Stopar, Miha Rodman, Filip Leskovar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri