Julijske pustolovščine in izleti

Izkoristi poletje in ga čim več preživi v dobri družbi in na prostem.

5. 7. 2010

Vsaj za en dan se s prijatelji odpeljite do plaže z mivko in zgradite velik grad ter se zakopljite v mivko.

Na Barje!

Pravzaprav ti ni treba daleč … če si iz Ljubljane, se lahko odpelješ kar s kolesom. Na Barju je verjetno najlepše zgodaj zjutraj, ko ga še prekrivajo meglice. S seboj vzemi najdražjega, da bosta skupaj zganjala romantiko in raziskovala. Da se bosta lažje znašla (in ničesar zgrešila), pa si na TIC-u vzemita brezplačno izletniško karto te izjemne lepote narave. Če bi se rada na izlet dobro pripravila, odtipkajta www.ljubljanskobarje.si.

Pustolovski park Bled

Zelooo nam je všeč! In še zdaleč ne le zaradi prečudovitega pogleda na jezero z otočkom. Pravo pustolovko, ki uživa v naravi, bo naredil iz prav vsake. Tudi če se bojiš višine in plezanja po drevesih, te bo zamikalo in se boš preizkusila v lažjih različicah, ki ti bodo kar kričale po tem, da jih preizkusi in premagaj. In če si adrenalinska odvisnica? Verjetno se boš kar s sanmi zapeljala od ene do druge krošnje in preizkušala svoj pogum visoko pod oblaki …

Prtljago zloži varno

Tudi tu je pametno upoštevati pravila varnosti: težje kose prtljage zloži na dno prtljažnika in jih čvrsto nasloni na naslonilo zadnjega sedeža, s čimer zmanjšaš nevarnost, da v primeru trka vozila poletijo po potniškem prostoru. Lažje predmete, kot so športne torbe, pripomočki za na plažo in podobno, v prtljažnik naloži tako, da zapolnijo prazen prostor med težjimi predmeti, in to kar se da tesno. Pakiranja nad višino zadnjih sedežev se izogibaj, saj lahko pri naglem zaviranju poleti naprej in poškoduje potnike.

Za nasvete se zahvaljujemo Milici Kopajna, PR-menedžerki, Opel.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri