Joss Stone kot najgrša žena kralja Henrika VIII.

Joss Stone je verjetno osrednje ime zadnjih nekaj tednov. 4. septembra bo namreč razveseljevala zbrane na SiOL-ovem brezplačnem festivalu Vesolje veselja.

27. 8. 2009

Istega dne pa se bo na HBO, ki ga lahko gledamo tudi na SiOL TV, začela 3. sezona nadaljevanje Tudorji (“The Tudors”), v kateri se Joss Stone preizkuša tudi kot igralka. Nadaljevanka nosi naslov po dinastiji Tudorjev, v njej pa pa Joss Stone prepriča v vlogi Ane Klevske, ene od žena Henrika VIII. (1509-1547).

Neprivlačnost ji reši glavo

Drama, strast, maščevanje in častihlepje so sestavni elementi serije Tudorji, ki predstavlja življenje najslavnejšega vladarja dinastije, angleškega kralja Henrika VIII, ki se bolj kot državnim zadevam predaja svojim strastem ali bolje rečeno - ženskam. Mladega kralja Henrika VIII. v Tudorsih upodablja Jonathan Rhys Meyers, Joss Stone pa je v vlogi njegove četrte žene, Ane Klevske. Čeprav se Henrik z njo poroči, Ana na svojem prestolu ne kraljuje dolgo, saj Henrik zahteva razveljavitev zakona. Kot vzrok za razveljavitev zakona navede neprivlačnost svoje soproge, zaradi česar ne more opravljati svojih zakonskih dolžnosti. Morda je ravno zato Ana Klevska Henrika celo preživela, medtem ko dve njegovi drugi ženi (od šestih) nista bili tako srečni – Henrik ju je dal obglaviti.

Ne boji se biti grda

Joss Stone je v vlogi Ane Klevske dokazala, da ni ena izmed tistih holivudskih zvezd, ki želijo biti vedno najlepše. Sprejela je vlogo 'najgrše kraljice', ki je kadarkoli stala ob boku kralju Henriku VIII in v njej naravnost uživala, kot pravi sama. Ta zanjo, kljub njegovemu slovesu, ni pokazal najmanjšega interesa.

4. septembra lahko tako v središču Ljubljane uživate v glasbenem talentu Joss Stone ali pa vas v vlogi Ane Klevske obišče kar v vašem domu. In ne bodi presenečena, če se boš po končani tretji sezoni serije Tudorji spraševala, če je Joss Stone boljša pevka ali igralka ...

Priporočamo!

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri