Iztisni iz sebe najboljše

Nagradni akciji 'Dobro je biti ženska' se iztekajo njeni dnevi - no, pravzaprav gre le še za ure, minute ...

10. 3. 2009

Ker bo število nagrajenk spet dvojno, se ti še kako splača sodelovati s kakšno od svojih lastnih, originalnih domislic. Zato ne spreglej:

Akcija se konča jutri!

Do jutri, torej do srede, 11. marca, iztisni iz sebe še nekaj svojih najbolj iskrivih domislic, ki ti pridejo na misel ob vprašanju: Zakaj je dobro biti ženska?

Verjamemo, da je razlogov za pristno veselje ob dejstvu, da si polnokrvna ženska, neomejeno, z nagradnim izzivom pa smo te skupaj s sponzorjem nagradne igre, Cathrine, želeli pravzaprav predvsem spodbuditi k razmišljanju o nekaj njih.

Če se torej z danes na jutri še domisliš kakšnega zanimivega, duhovitega, predvsem pa samosvojega razloga, zaradi katerega si najraje od vsega prav ženska, ga kar takoj vpiši na našo spletno stran tukaj. In če ti izvorne domislice ta trenutek ne gredo najbolje od rok, imaš zagotovo vsaj svoje mnenje o izjavah, ki so jih dekleta pred teboj že vpisala. V izzivu so namreč nagrajene vsakršne aktivnosti.

Že iščemo tudi naj izjavo!

Poskusi, morda tudi tebi uspe veliki met in postaneš lastnica:

  • ženskih tangic,
  • darilnega kompleta higienskih vložkov Cathrine Everyday,
  • ali finalne nagrade na koncu našega nagradnega izziva, ko bomo izbrali in nagradili še najboljšo izjavo izmed najboljših izjav z darilnim kompletom kozmetike Clinians.
Podvizaj se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri