Pismo Božičku in Dedku Mrazu!

Decembrska številka je vedno takšna, kot si želimo, da bi bilo vse leto – zabavna, pisana in optimistična. Prav takšne želje med vas pošiljamo tudi iz uredništva!

1. 12. 2011

"Na uredništvu Cosmopolitana čas teče drugače: čeprav v tem trenutku na ulice niso obesili še niti
ene lučke in o darilih še nihče ne premišljuje, smo pri nas z novoletnimi temami skoraj končali.

Nazdravljali sicer še nismo, tudi dedek Mraz naše pisarne še ni obiskal, je pa to skoraj vse, kar se v zvezi s praznovanjem ob vstopu v leto 2012 na uredništvu še ni zgodilo. Rezultat je torej že tukaj – v mrzlih in mokrih novembrskih dneh smo pripravljali novoletno številko, in kot kaže, se bomo še pred prazniki lotili tudi januarske. Ni čudno, da se že zdaj počutimo, kot da je šla novoletna evforija kar mimo nas," je v svojem uvodniku zapisala odgovorna urednica revije Cosmopolitan Tina Deu.

Zakladnica idej za darila!

Ti pa boš novoletne evforije zagotovo deležna, če boš dobro preštudirala decembrski Cosmopolitan, ki so ga njene snovalke ponovno pripravile z mislijo na lepe želje in izvirna darila, o katerih so tokrat povprašale kar zvezdnike, poleg tega pa pripravile tudi posebno prilogo, ki jo najdeš v drugi polovici zajetne biblije za cosmo bejbe.

In seveda niso pozabile niti na lepotne trike, ki jih nujno uporabi za najdaljšo noč, niti na modne ideje, ki ti bodo prišle prav tako za novoletni žur kot tudi v naslednjih nekaj zimskih mesecih.

Čudovita modna zgodba v srčiki revije nam je vzela sapo – zagotovo jo bo tudi njemu, še bolj zagotovo pa bo ob prebiranju dobil idejo za zapeljivo darilo, ki lahko zaznamuje tako vajin skupni prehod v novo leto kot tudi vse mesece, ki mu sledijo.

Novi Cosmopolitan je že v prodaji!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri