Feri Lainšček s čudežnim snežakom za Male junake!

Malce je zadišalo po snegu in naše misli se že spogledujejo z izbiro pravih daril za pod novoletno jelko. Mali junaki so tako za praznični čas pripravili prav posebno ponudbo personaliziranih otroških knjig, kjer otrok tako v besedilu kot tudi izjemnih ilustracijah nastopa v glavni vlogi. Med drugim je posebej zanje knjigo z zimsko tematiko in čudežnim snežakom napisal tudi Feri Lainšček.

Feri Lainšček s čudežnim snežakom za Male junake! (foto: Mali junaki) Mali junaki
19. 11. 2013

Mali junaki so unikatne personalizirane otroške knjige, kjer vaš otrok tako v besedilu zgodbe, kot tudi v vseh izjemnih ilustracijah, zaseda glavno vlogo. Zato, da se pri podobi glavnega junaka kar najbolj približaš dejanskemu izgledu otroka, lahko ob naročilu knjig Mali junaki izbereš vizualne lastnosti glavnega junaka, kot so seveda spol, nato pa še barva in oblika las, očala in pegice.

Izjemno darilo

Personalizirane otroške knjige Mali junaki

V praznični ponudbi knjig Mali junaki so na voljo štiri zabavne in poučne zgodbe. Izbirati bo mogoče med številnimi zgodbami, tako je med drugim na voljo nova zgodba o čudežnem snežaku, ki skupaj z glavnim junakom osvoji zlato medaljo na smučarskem tekmovanju in jo je posebej za Male junake napisal Feri Lainšček. Lahko pa izbereš tudi knjigo, kjer se fantek junaško spoprijatelji z zmajevim mladičkom ali pa knjigo v kateri glavni junak doživi pravo malo pustolovščino ob pospravljanju sobe. Če pa si tvoj mali nečak ali nečakinja nerada umivata roke pred jedjo, pa bo več kot odlično darilo simpatična knjiga o tem, kje si bo glavni junak umil roke.

Za poslastico so pri založbi Mali junaki pripravili še 12-stransko personalizirano pobarvanko z zimskimi motivi, kjer  otrok v glavni vlogi nastopa skupaj s čudežnim snežakom.

Podarjamo!

Na tem mestu in ta trenutek odpiramo tudi mini nagradno igro za ponosne tete, skrbne mamice in dobrohotne sosede malčkov, ki se mudijo na spletnem Cosmopolitanu.

V sodelovanju z Malimi junaki podarjamo personalizirano knjigico Mija in čudežni snežak, pa tudi eno personalizirano pobarvanko.

Za to izjemno darilo ste se lahko potegovali z odgovorom na nagradno vprašanje: Kaj je o knjigicah Mali junaki povedala Iva Krajnc?

Največ sreče pri žrebu je imela:

  • Katarina Guštin iz Ljubljane, ki bo prav posebnemu malčku prižgala iskrico veselja v očeh s personalizirano knjigico Mija in čudežni snežak
  • Tina Komic iz Nove Gorice pa bo izbranega nadobudneža razveselila s personalizirano pobarvanko.

Obema nagrajenkama čestitamo!

Ker je bil odziv na našo tokratno nagradno igro ponovno precejšenj, naj vas še obvestimo, da je personalizirane knjige Mali junaki tudi sicer mogoče naročiti na spletni strani:

Starši, stari starši, botri in botrice, strici in tete gredo prek spletne strani skozi ustaljeni postopek personalizacije knjige, saj izberejo izgled glavnega junaka, vpišejo njegovo ime in dopišejo osebno posvetilo. Knjigo je mogoče nato še pregledati, da bi jo nato, po potrditvi, tudi poslali še v tisk. Na koledarju nato prečrtate le še 10 dni, kolikor gre počakati, da poštar s knjigo pod roko potrka na vaša vrata!