Izboljšaj tehniko teka z video analizo

Tek je rekreacija, ki se jo praktično lahko loti vsak in vsepovsod. Ne potrebujemo posebnega igrišča, dvorane ali katere druge infrastrukture, ampak le stopimo iz stanovanja in teren je že pripravljen.

19. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

SALOMON in INTERSPORT vam, v sodelovanju s tekaškima trenerjema, Anico ŽIVKO in Klemenom DOLENCEM, letošnjo jesen omogočata, da s pomočjo strokovnega svetovanja, testiranja tekaških modelov Salomon ter video analize, pridobite ali nadgradite znanje o teku in tekaški opremi. V različnih krajih po Sloveniji se boste s tekaškima trenerjema lahko odpravili na krajši tek ter testirali nov model SALOMON XR SWIFT ali pa pridobili posnetek na podlagi katerega boste lahko izboljšali svojo tehniko teka. Podrobna video analiza bo narejena s pomočjo GO PRO kamere, posnetek pa bosta strokovno komentirala tekaška trenerja. Če o opremi veste že vse in je vaša tehnika že izpopolnjena pa lahko samo sodelujete v nagradni igri, v kateri boste z malo sreče prejeli Salomon tekaško obutev XR SWIFT, namenjeno za tek od vhodnih vrat do gozda in nazaj.

Število mest je omejeno, zato se prijavi na video analizo ter doživi tekaško avanturo v svojem mestu na Swift.si@salomon.com

Potek video analize si lahko ogledate v spodnjem videu:

Lokacije:

28.9 – SUPERNOVA CENTER RUDNIK

4.10 – MERCATOR CENTER CELJE

5.10 – MERCATOR CENTER ŠIŠKA

12.10– INTERSPORT BTC

19.10- MERCATOR CENTER MARIBOR

Več informacij o modelu XR SWIFT in poteku analize na: www.intersport.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri