Iz uvodnika Tine Deu v oktobrskem Cosmopolitanu: Novi začetki

"Kmalu po tem, ko sem dobila službo na Cosmu, so me povabili v New York, kjer sem si imela priložnost od blizu ogledati, kako nastaja revija, ki jo po vsem svetu bere več kot 100 milijonov ljudi," je v uvodnik oktobrske številke Cosmopolitana zapisala urednica Tina Deu.

27. 9. 2012

"Takrat so mi predstavili tudi Helen, prvo urednico Cosmopolitana in ustanoviteljico te uspešne revije.

Že takrat je bila stara več kot osemdeset let, jaz pa sem se čudila njeni neverjetni energiji – frizura, kot bi ravnokar prikorakala od frizerja, rdeča šminka, krilo, ki bi ga z veseljem nosila tudi sama, in vedno nasmeh do ušes. To je bila naša Helen.

Prejšnji mesec je zapustila ta svet, a ostale so njene drobne modrosti, ki so od nekdaj in vedno bodo vtkane v vsebino Cosmopolitanov po vsem svetu.

Tiste, ki revije listate od zadaj naprej, ste gotovo že opazile – Cosmo nima samo nove podobe, ampak smo dodali tudi nove rubrike.

Za 11. rojstni dan, ki ga praznujemo konec septembra, pa vsem bralkam podarjamo Moj najbolj roza koledarček – obvezni pripomoček vsake cosmopolitanke, ki ne bo poskrbel samo za to, da ne bi česa pozabile, z njim bodo bolj zabavna tako predavanja na faksu kot tudi sestanki v službi. Tiste, ki ste ga prelistale, že veste, o čem govorim. In ni kaj, ta mesec si bo morala vsaka kupiti svojo številko Cosmopolitana, zato naj prijateljice pohitijo, saj bodo koledarčki v prodaji le ta mesec in jih pozneje ne bo več mogoče dobiti. Puncam na uredništvu je koledarček všeč in ga že veselo uporabljamo, ve pa dobro preglejte našo oktobrsko številko in nam pišite, kakšna se vam zdi.

Komentarjev bomo res veseli!"

Tina Deu, glavna urednica, ki ji lahko pišeš na tina.deu@adriamedia.si

P.S.

Ne zamudi članka o svoji najljubši reviji, ki je bil objavljen v ugledni reviji The New York Times Magazine. Odklikaj na nytimes.com. Izvedela boš veliko novega.

casnik

 

cosmo