Iz uvodnika Tine Deu: Romantične zgodbe

Marčevsko številko tvoje najljubše revije na svetu boš že danes našla - vso vročo in svežo - na vseh prodajnih mestih v Sloveniji. In zakaj se nakupu revije tokrat zares ne boš mogla upreti?

Iz uvodnika Tine Deu: Romantične zgodbe (foto: cosmopolitan) cosmopolitan
23. 2. 2012

Glavna urednica revije Cosmopolitan Tina Deu piše v marčevskem uvodniku:

"Svoje fante sem spoznavala na vse mogoče načine. Imena prvega se sploh ne spominjam, vem le še to, da sva se spoznala v vrtcu med igranjem z lesenimi vlakci. Pri zadnjem in zdajšnjem sem se po telefonu najprej zaljubila v njegov glas in zgovornost. Če pomislim za nazaj, je pravzaprav še najbolj dolgočasno, če se začne v glasnem klubu. Zmenek zaznamuje kričanje in mahanje z rokami, ki se, ker se tako slabo sliši, čisto prekmalu konča v tesnem objemu, zaradi katerega lahko zamudiš najbolj očarljiv del zgodbe. Zagotovo je veliko lepše in zanimivejše, če se spoznavaš po koščkih. Le tako ne zamudiš vse vznemirjenosti, ki si jo deležen, medtem ko se koščki med seboj sestavljajo. Všeč so mi romantične zgodbe – recimo prijateljičina, ki je svojega zdajšnjega fanta na videz poznala že dolgo, a sta se čisto spontano odločila, da se najprej pretipata nekoliko manj dobesedno. In sta drug drugemu, dokler si nista končno padla v objem, dolge mesece pošiljala sporočila, ki so na njunih obrazih vzbujala prav zavidljive nasmeške. Od takrat je preteklo že nekaj časa, njuni objemi in nasmeški pa še vedno trajajo.

Čeprav v tem trenutku zunaj zmrzuje, pomlad ni več daleč. Če se malce prepustite domišljiji, jo pravzaprav držite v rokah. Marčevska številka je namreč polna pomladnih tem, ve pa boste imele ravno še dovolj časa, da do toplejših dni razmislite o tem, kakšna bo vaša pomlad. Če ste samske, je čisto mogoče, da vas ljubezen čaka za naslednjim vogalom ali da vas bo, tako kot je nekoč mene, v pisarno poklical že jutri. Vzemite si čas – tako za Cosmo kot za svojo novo pomladno simpatijo. Dajte ji priložnost, da preraste v nekaj več."

Česa tudi sama nisem vedela do te številke?

  • Da se v fitnes centrih zadržujejo tako različni tipi.
  • Da lahko barve tako vplivajo na moje razpoloženje.
  • Da obstajajo okraski, s katerimi lahko okrasim kable.
  • Da sem s številkami lahko bolj zdrava.

stevilke

Ta mesec v Cosmu

  • Ker se bliža 8. marec, smo se pogovarjali s tremi pari mam in hčerk, ki se med sabo res dobro razumejo. Naše sogovornice so kar prekipevale od energije, zato je bilo na snemanju fotografij res super vzdušje. Takšen je tudi članek v novi marčevski številki Cosmopolitana.
  • Anketa, v okviru katere smo vas na naši spletni strani spraševali, kateri je vaš sanjski poklic, je prinesla zanimive rezultate. Da bi preverili, ali so izbrani poklici res sanjski, smo se pogovarjali s puncami, ki jih opravljajo.
  • Ponosni pa smo tudi na novo rubriko na www.cosmopolitan.si, ki smo jo poimenovali Cosmo TV. Ves mesec smo pridno ustvarjali videoposnetke vseh mogočih cosmo dogajanj, ki so le klik stran od tvojih oči.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri