Iz uvodnika Tine Deu: Pozdrav z uredništva!

Najraje pri svojem delu imam proces nastajanja revije, ki jo z ekipo spravimo skupaj prav vsak mesec. Zagotovo si ne more vsak predstavljati, kako se pride od ideje do članka, ki se na koncu znajde v vaših rokah.

31. 1. 2013

Verjamem, da v večini podjetij velja pravilo, da morajo biti sestanki čim bolj učinkoviti, da je treba varčevati s časom in se ne oddaljevati od bistva. No, pri nas je drugače ... ko se zberemo cosmo punce, pogosto najprej klepetamo vsepovprek, si pripovedujemo, kaj se je kateri zgodilo, kaj smo med sprehodom skozi mesto opazile v izložbah in trgovinah, kaj dogaja na večerni sceni, kaj se nam zdi, da mlade (in tudi malo manj mlade) zanima. Vse smo take, da imamo Cosmo ves čas v glavi in smo od zjutraj do zvečer neprekinjeno na preži za idejami, stvarmi, dogodki in dilemami, ki bi se lahko znašle na straneh Cosmopolitana. Potem nastane nekakšna 'kolobocija', o kateri se je treba pogovoriti, jo urediti in jo spraviti na papir. Zato je tudi na naših srečanjih vedno pestro in živahno – veliko si imamo  povedati, in čeprav nam takšni sestanki vzamejo veliko časa, brez njih revije ne bi bilo. Najbolje od vsega pa je, da vsakič izvemo veliko novega.

In kaj sem novega izvedela v tej številki?

  • Tina se je pogovarjala z Rokom Bagorošem – motoristom, ki si resnično upa. Vem, da se motoristi vozijo po zadnjem kolesu, a po sprednjem? Si raje sploh ne predstavljam, kako je to videti. Več o Roku na strani 57., ne spreglej pa tudi našega spletnega videa.
  • En klepet na uredništvu je pripeljal tudi do ideje, da napišemo članek o mojstrih, ki ti priskočijo na pomoč. Za večino sem vedela, da obstajajo, ampak pomivalec oken na klic? Več na str. 20.
  • Nika je naša lepotna strokovnjakinja, in ker so make up-i moja šibka točka, na njenih straneh vedno izvem kaj novega. Tokrat nekaj o tem, kako pričaraš najbolj zapeljive ustnice, str. 44.

Ne zamudi naslednjih člankov ...

 cosmo

Spet gremo smučat!

Čeprav je marec še daleč, se tudi na uredništvu že veselimo smučanja na Krvavcu.

V petek, 8. marca, se bo namreč zgodil Cosmo Ski dan na Krvavcu.

Punce boste smučale po izjemno ugodni ceni, poleg tega pa se bo na  ta dan na smučišču še veliko dogajalo. Predlagamo, da si 8. marec že zdaj označiš na svojem koledarčku – na vsak način se takrat splača špricati  faks ali vzeti dopust v službi.

Ker je ravno dan žena – zakaj ne bi s sabo vzela kar svoje mame?

podpis

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri