Iz uvodnika Tine Deu: Pomladna številka

Čeprav se pomlad uradno začne šele malo pred izidom naslednjega Cosma, smo malce pohiteli in pomladno obarvali že marčevsko številko.

28. 2. 2013

Ne samo da se noro veselimo toplejših mesecev, ko postanejo dnevi že zaradi višjih temperatur nekako bolj lahkotni, radi smo seveda tudi korak pred letnim časom, ki prihaja – da bo še dovolj časa za vse priprave na pomlad, ki jih je polna tokratna številka. Če začnem kar z modo – namenjena je tudi maturantkam, ki se pripravljajo na svoj ples leta, nasveti pa so primerni tudi za vse svečane priložnosti, ki vas morda čakajo to pomlad (v novi marčevski številki Cosmopolitana poišči stran 46). Res je, prihaja čas, ko lahko slečemo plašče, spet pozabimo na črno in sivo ter se prepustimo toplim in živahnim barvam, zanimivim kombinacijam ter dodatkom, ki kar kličejo po pozornosti (glej stran 96).

Zame je tovrstni preporod vsako leto pravi balzam za dušo! Tako kot prva kava s prijateljicami zunaj na soncu ali kosilo, ki ga končno lahko skuham iz bolj svežih sestavin (na primer po receptu s strani 140). Vsako leto spomladi nekaj časa namenim pospravljanju in urejanju stanovanja (morda si letos zraven privoščim še novost s strani 139). Pomladna številka Cosma pa ne bi bila, kot je treba, če ne bi nekaj prostora namenili tudi pozdravu pomladi v njegovem objemu – ker vemo, da nas spomladi kar razganja, so tokrat strani rubrike Gorita srce in telo še posebej vroče (glej str. 90).

Ta trenutek je sicer zunaj še mraz in sneg, a sončne strani Cosma vas gotovo ogrejejo. Želim vam prijetno branje! In ne pozabite na naslednjo številko, ki izide 28. marca.

Kaj sem novega izvedela v tej številki?

  • Naredi, saj znaš: pohištvo iz navadnih lesenih palet. Če je uspelo modni urednici Maji, bo gotovo tudi meni. Presenečena sem nad tem, kako super je videti njena nova klubska mizica (str. 139).
  • Vojaški stil ni zame, a v kombinaciji z vzorci in živimi barvami? Zakaj pa ne! Nisem si mislila, da bom na straneh 112 in 113 našla kaj zase.
  • Z nasveti le potne urednice Nike na strani 56 se bom tudi sama lotila pomladnih lepotnih postopkov. Zdaj vem, kako hitro in učinkovito popraviti zimske grehe.

 podpis

Škoda citigo zgoraj nas je še spomnila, da je trenutek primeren tudi za Tinin mali opomnik ...

Si ti tista, ki jo iščemo?

Tudi na Cosmu potrebujemo novo delovno silo. Prijavi se na natečaj in postani Cosmo novinarka. Ni treba, da si to tudi po izobrazbi, pomembno je, da imaš rada izzive, si kreativna in te zanimajo nove stvari, poleg tega pa si nora na Cosmo.

Zavrti nazaj!

Marec je tukaj in z njim Cosmo Ski dan na Krvavcu!

Punce boste smučale po izjemno ugodni ceni (več o tem na spletni povezavi: Cosmo ski opening), poleg tega pa se bo na ta dan na smučišču še veliko dogajalo. Predlagamo, da si 8. marec že zdaj označiš na svojem koledarčku – ker je dan žena, povabi prijateljico ali pa kar mamo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri