Iz uvodnika Tine Deu: Januarski številki Cosmopolitana na pot!

"Tale roza fotelj sem našla na več kot dva tisočih metrih nadmorske višine v Schladmingu v Avstriji, kjer smo prejšnji vikend uživali na že tretjem Cosmo Ski Openingu.

29. 12. 2011

Naša ekipa je s skoraj 500 udeleženkami in udeleženci, ki so tako na smučkah kot na zabavah pozno v noč dokazali, da jim energije nikoli ne zmanjka, v znanem avstrijskem smučarskem središču več kot uživala. Čeprav nam je vreme sprva malce ponagajalo in smo se dva dni pogumno borili s snežnim metežem, smo v nedeljo za nagrado dobili lep sončen dan, idealen tako za smučarske podvige kot za nastavljanje sončnim žarkom in srkanje 'kuhanca' pred katero izmed koč. V treh dneh sem presmučala skoraj sto kilometrov (hej, to je skoraj toliko, kot je razdalja od Ljubljane do Kopra!), in čeprav sem se v ponedeljek komaj privlekla v pisarno, smučanje ostaja
moja najljubša zimska aktivnost.

Utrinke s Cosmo Ski Openinga boš našla tako v reviji kot na spletu, že na tem mestu pa lepo vabljena na četrti Cosmo Ski Opening decembra 2012.

Res luštkan film

Mitja Okorn je slovenski režiser, ki je posnel poljski film, božično romantično komedijo Pisma Sv. Nikolaju, za katero sem prepričana, da bi prirasla k srcu gledalkam in gledalcem z vsega sveta – čeprav je posneta v poljščini in v njej ne zapeljuje Jude Law.

Cosmo uredništvo si je film ogledalo ob prvi priložnosti in takoj smo se strinjali, da mora biti intervju z režiserjem obvezno del vsebine januarske številke. In da se razumemo, Mitjo bi izbrali, tudi če bi v filmu nastopil Jude.

Njegov film na Poljskem podira rekorde, zagotovo pa bo kakšnega podrl tudi pri nas. In čeprav je božič že mimo, to nikakor ne sme biti razlog, da ne bi v objemu svojega dragega na januarski večer zavila v kino. Prepričana sem, da ne bo žal niti tebi niti njemu."

In česa glavna urednica Tina Deu tudi sama ni vedela do te številke?

  • Da so tudi pri nas začeli prodajati pralne praške, ki omogočajo manjše doziranje
  • Da je spet prišel čas, ko bo treba zamenjati vinjeto
  • Da je v sosednjih državah toliko smučišč, na katera se lahko odpraviš za en dan
  • Vse to in še več - v novem Cosmopolitanu, ki ga že lahko dobiš na vseh prodajnih mestih!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri