Iz uvodnika novega Cosma: Pozdrav na počitnice!

Na Cosmu vsako leto komaj čakamo poletje – ne samo, ker si vsaka od nas v tem času privošči nekaj časa zase, ampak tudi zato, ker nas v poletnih mesecih največ berete.

26. 7. 2012

Na Cosmu vsako leto komaj čakamo poletje – ne samo, ker si vsaka od nas v tem času privošči nekaj časa zase, ampak tudi zato, ker nas v poletnih mesecih največ berete.

Zgodi se, da je res vroče, vsi odhajajo na počitnice, me se pa kuhamo v roza pisarni in spravljamo skupaj članke, fotke, trike, ideje ... ki vam popestrijo proste trenutke.

Da lahko nadomeščamo druga drugo, na počitnice odhajamo izmenično in tako je delovna vročica v pisarni poleti še bolj vroča.

Sama sem letos nekaj dni že preživela na obali in opazila kar nekaj cosmopolitank (in njihovih fantov!), ki so si čas na plaži krajšale tudi s Cosmom. Vesela sem, da se v toplih mesecih naša revija ne skriva na nočnih omaricah, ampak jo je opaziti vsepovsod – na vrtovih lokalov, v torbah za na plažo, zadnjič sem eno našla celo v planinski koči nad Bohinjem. Poleti o tem, da je Cosmo res priljubljena revija, ne govorijo samo prodajne številke, ampak tudi nasmeški ob branju, ki jih imamo ustvarjalci revije priložnost opaziti v živo. To je za nas kar lepa nagrada.

Takrat bi najraje pristopila in vprašala, kakšna se vam zdi, kaj v njej pogrešate, kaj vam je najbolj všeč ... in si tako iz prve roke zagotovila nekaj dragocenih informacij, ki bi zagotovo pomagale, da bi bil Cosmo še boljši. Ali pa, če vas kar vse skupaj prosim, da nam letos s svojih počitnic pošljete razglednico? Bili so časi, ko smo dobili veliko staromodne pošte – razglednice so, sploh poleti, prihajale od vsepovsod in nekatere še danes krasijo eno od sten v pisarni.

Odkar vsi uporabljamo pametne telefone, med seboj komuniciramo prek e-pošte, Facebooka ali Twitterja, jih je manj, nam pa je kar malo žal za njimi.

Veseli jih bomo in hvala že vnaprej.

Do takrat pa – prejmite lepe pozdrave iz sončne Cosmo pisarne!

Tina Deu, glavna urednica, lahko mi pišeš na: tina.deu@adriamedia.si

cosmo

Ne spreglej torej:

  • Video z razglasitve zmagovalke in zbrane video-izjave sponzorjev

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri