Iz uvodnika Cosmopolitana: Pomlad je tu!

Čeprav na ulici srečujem vedno več mrkih ljudi in so časopisi polni slabih novic, je razpoloženje v naši pisarni prav pomladno razposajeno.

29. 3. 2012 | Promocijsko sporočilo

Po navodilih Cosma, ki ga danes že dobiš na vseh prodajnih mestih v Sloveniji, smo toplo garderobo že porinile na vrhnje police omar in preklopile na toplejše temperature. Tudi debate o počitnicah so že v polnem razmahu, prav tako ideje o tem, kako bomo čim več časa preživele na prostem. Saj ne da bi imelo vreme odločilen vpliv, je pa res, da vsako leto pride dan, ko začne sramežljivo dišati po poletju, in zdi se, da je takrat lažje pozabiti na težo vsakdanjika. Nič lažje ne bo, če bomo ves čas slabe volje – to prav dobro vemo tudi vsi tisti, ki ustvarjamo Cosmo. In zakaj ne bi za boljše razpoloženje in delovni zagon izkoristili tudi prvih toplih sončnih žarkov?

Pozitivna energija

To toplo priporočam tudi vsem tistim mladim, ki začenjate svoje kariere in iščete službe. Vem, vas je vedno več, služb pa vedno manj. V moj poštni nabiralnik vsak dan priroma vsaj ena prošnja za delo in iz marsikatere je čutiti pravi obup. Tudi iz svojih izkušenj vem, da je začetek težak, a zagotovo bomo bolj uspešni, če se ne glede na vse potrudimo za čim bolj pozitivno naravnanost. S svojo kreativnostjo in prodornostjo so me pred časom navdušili mladi, ki 11. aprila organizirajo študentsko marketinško konferenco fANfARA, na kateri bo med drugim govora tudi o tem, kako do zaposlitve. Članek na strani 82 je nastal z njihovo pomočjo – v njem smo zbrali modre nasvete nekaterih vodij uspešnih slovenskih podjetij, ki vam bodo pomagali, da boste v očeh svojih bodočih šefov še prepričljivejši.

Obup in slaba volja zagotovo nista prava odločitev, zato tudi na Cosmu navijamo za to, da nam toplejši meseci prinesejo čim več pozitivne energije.

Uživajte v naši novi številki!

Tina Deu, glavna urednica, lahko mi pišeš na: tina.deu@adriamedia.si

In česa glavna urednica Cosmopolitana Tina Deu tudi sama ni vedela do te številke?

  • Da ima vsakdo od nas najljubše drevo in da so zgodbe v zvezi z njim tako romantično nostalgične.
  • Da tudi kužki učijo brati otroke oziroma jim lajšajo njihove dni v bolnišnici.
  • Da moškim posteljna telovadba še bolj diši, kadar so pod stresom.
  • Da je tudi pri nas na voljo postopek, s katerim porjavimo zdravo in praktično.

Iz naslednje številke

Majski Cosmo izide 26. aprila, tik pred prvomajskimi prazniki.

Verjamem, da si boste zaradi prostih dni zanj še laže vzeli čas. Na svoj račun bodo spet prišle modne in lepotne navdušenke, saj bo poleg redne vsebine v njem tudi posebna priloga Cosmopolitan Stil in lepota. Zanjo že pridno zbiramo lepotne novosti, sledimo modnim smernicam in pripravljamo nasvete, kako poceni, a opažene dočakati pravo modno poletje. Če modo jemljete kot konjiček in si ne morete kaj, da ne bi kar naprej iskale navdiha za svoj jutrišnji stajling, bo naslednja številka Cosmopolitana zagotovo pravi navdih.