Iz cosmo uvodnika: Poletni izzivi

"Že drobni trenutki, ki imajo okus po nečem novem, delajo čudeže. Če so te trenutne razmere privedle do tega, da si raje odmaknjena od vsega, je skrajni čas, da si privoščiš nekaj, na kar do zdaj nisi niti pomislila."

25. 7. 2013

"Loti se novega projekta, vnesi v življenje malce svežine. Naj bo tvoja naslednja poteza povsem spontana, vendar nova v vseh pogledih. Znebi se stare navlake in si daj možnost, da začneš znova. Poletje je več kot idealno za takšne prilož­nosti, sicer pa je vedno tako, da se najlepše stvari zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ.

Naj te Cosmo tako kot prvič spet malce vrže iz cone udobja, ti prinese prave užitke in nepričakovane stvari. Postavljamo nova pravila, pripravljamo nove projekte, zato večkrat klikni na Cosmo spletno stran in preveri, kaj se ta hip dogaja. Pred tabo je  najbolj seksi številka, žgečkljiva in pomenljiva, še za spoznanje bolj drzna. Kljub visokim temperaturam ti bo postalo še bolj vroče, tudi zaradi sončnih očal, ki jih prilagamo reviji."

podpis

4 projekti, ki jih ta hip občudujem

ki se je uvrstila na drugo mesto Imagine Cupa, največjega svetovnega tekmovanja študentskih razvijalcev in bodočih podjet­nikov ter bo zdravstvenim ustanovam pomagala povečati učinkovitost.

  • Dvojina

Novi film perspektivnega režiserja Nejca Gazvode se je premierno predstavil na prestižnem mednarodnem festivalu v Karlovih Varih. Odzivi so odlični, filmu se obeta uspešna pot v tujini, ti pa si ga lahko v slovenskih kinematografih ogledaš od 22. avgusta.

  • Lumu

Naprava za merjenje svetlobe je najuspeš­nejši slovenski projekt na Kickstarterju, sicer pa izum mladih slovenskih ustvarjalcev ekipe Lumu Lab. Več o njihovih zavid­ljivih dosežkih najdeš na http://lu.mu/.

  • E-Beat

Šestnajstletni dijak Gašper je z ekipo izumil aplikacijo za pametne telefone in tablične računalnike, ki omogoča neposredni zapis not. Z aplikacijo so zmagali na izboru za najboljši slovenski startup po izboru organizacije Tech­Crunch.

Cosmo tudi v spletni trafiki

cosmoTvoja najljubša revija je dobila novo digitalno obliko, ki jo najdeš v aplikaciji Trafika.

Vsebinsko še bolj obogaten Cosmo ti omogoča, da najdeš še več informacij o seksu, odnosih, fantih, modi in lepoti, revijo lahko listaš z drsen­jem po zaslonu, klikneš na našo spletno stran, fotogalerijo in COSMO TV, svoje najljubše fotografije pa celo povečaš in približaš.

Da boš vedno na tekočem z vsem, kar se dogaja, klikni na www.adriamedia.si/trafika.

Tvoja možnost, da se izkažeš

Pridi na prvo srečanje cosmo bralk.

Zaupaj nam svoje želje, kaj si želiš brati in kaj v Cosmu pogrešaš.

Dobimo se v torek, 3. septembra, za več informacij klikni na:

Pa kar pogumno, zdaj si ti na vrsti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri