Iščemo Cosmo Pepelko!

Če si maturantka in še vedno ne veš, v kakšnih čevljih boš plesala na maturantskem plesu, je ta novička kot nalašč zate.

5. 3. 2010

Bogate nagrade za Cosmo Pepelko!

V sodelovanju z oblikovalko čevljev Aljo Novak bomo med letošnjimi maturantkami poiskali Cosmo Pepelko, ki ji bo unikatni čevelj kot ulit sedel na nogo. Da pa bo zares blestela na maturantskem plesu, si bo v Poročnem kotičku izbrala še svečano obleko (v vrednosti 200 evrov).

Kako sodelovati?

Na poštni naslov: Cosmopolitan (s pripisom Pepelka), Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana pošlji obris desne in leve noge z obsegi (navodila najdeš spodaj) ter osnovne podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, datum rojstva, šola, e-mail, telefon, telesna višina in številka noge.

Rok je 12. marec!

Tvoje pismo z obrisi nog na uredništvu Cosmopolitana pričakujemo do 12. marca, takrat bodo znane finalistke, ki bodo 15. marca vabljene na pomerjanje čeveljčka in obleke.

Navodila

Alja je podala osnovna navodila: "Potrebovali bomo obrisa obeh stopal, ter obsege člena in narta. Obris noge naj ti nariše kdo drug, prav tako naj ti obsege zmeri nekdo drug. Če boš to počela sama, mere ne bodo točne," poudarja Alja.

Obris

Obris stopala narediš tako, da v širini bokov stopiš na list papirja. S svinčnikom pod kotom 90 stopinj vlečeš okrog stopala.

Merjenje

Izmeri še obsege na vsaki nogi:

  • Obseg člena: izmerimo preko najbolj poudarjenih kosti prstov.
  • Obseg narta: izmerimo preko sredine kosti stopalnic in vzdolžnega loka stopala.

To je to … tako enostavno!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri