Iščejo se najbolj sočne Cosmo ustnice

Našobi se in pristisni na ‘sprožilec’! Lastnica fotografije najbolj čutno sočnih ustnic bo prejela nagradni paket Blistexa, v katerem je svoje mesto našla velika ‘deveterica’.

6. 12. 2007

To, da so ustnice nekaj povsem drugega kot naša preostala koža, gotovo veš. Ne vemo pa, če veš, da je temu tako zaradi njihove površnice? Ta je namreč tako izjemno tanka, mnogo ljudi pa je celo sploh nima, da zato – veliko hitreje kot naša preostala koža – izgubljajo naravno vlažnost ...

Bleščeči čudež

... in ravno zato so tako pogosto razpokane in vidno izsušene. Še posebno v tem letnem času!

A ker si ljudje, še posebno prave cosmopolitanke, želimo zdravih in sijočih ustnic, prav takšnih, ki si jih bo s strastjo poželel tudi on, smo si ljudje že dolgo tega izmislili ... Blistex!

Danes tega vodilnega skrbnika sočnih in blestečih ustnic poznajo v kar 70 državah po svetu. Nič čudnega, ko pa njihovi ustnični balzami premorejo čudežno formulo, ki ustnicam zagotavlja učinkovito zaščito, jih nežno neguje in obnavlja. Prav moči Blistexa se lahko zahvališ, da tvoje ustnice ostajajo mehke in zdrave – in to vsak dan sproti.

In zdaj je tu edinstvena priložnost, da popolniš svoje zaloge tega čudežnega ustničnega balzama ...

Za devet nagradnih

V naslednjih dnevih bomo nestrpno čakali tudi na tvojo fotografijo. A ne na kakšno s sanjskih počitnic ali tisto s hudo drznim dekoltejem! Blistex namreč najbolj zanimajo le tvoje velike, male, ozke, polne, našobljene ... sočne ustnice!

Fotografija, ki bo tvoje ustnice prikazala v najlepši, najbolj posrečeni ali celo najbolj hudomušni luči, pošli na elektronski naslov: nagrade@adriamedia.si, na tvoje fotografije, ki bodo po svoji daljši stranici merile vsaj 1200px, pa bomo čakali še vse do 13. decembra. Še to: Ne pozabi skupaj s poslano fotografijo poslati tudi svojih podatkov.

Med prispelimi fotografijami bomo po poti spletnega glasovanja potem izbrali tudi najboljšo, Blistex pa bo lastnico tako izbranih najbolj sočnih ustnic nagradil s paketom devetih Blistexov. A o vsem tem in še več, te bomo seveda sproti obveščali.

Zdaj pa se le našobi in ... klik!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri