Išče se najboljši kreator virtualne zabave

Prvi pravi žurerski portal, ki obljublja neomejeno zabavo in druženje, ponuja nenavadno, a toliko bolj privlačno nagrado tisti med vami, ki bo pri njih organizirala najboljšo virtualno zabavo!

4. 6. 2007

Vse bolj priljubljeni MyPartyFusion.com vabi v svojo spletno skupnost vse vrste veseljakov - od zabave željnega slehernika do nekaterih naših, pa tudi tujih, znanih glasbenikov in glasbenic. In čeprav sta klepet in zabava na žurerskem portalu kar sama sebi v namen, se bodo vsi potencialni organizatorji prave spletne zabave - vse do 30. septembra - potegovali tudi za prav posebno nagrado …

Organiziraj virtualno zabavo

Prvi pravi 'party' portal pri nas ti bo ponudil vse, kar boš potrebovala za organizacijo zares sanjske virtualne zabave, in kar je najlepše – ne da bi pri tem morala zapustiti udobje lastnega doma. Kar iz svojega udobnega domačega naslanjača boš lahko dala duška svoji najbolj divji domišljiji, portal MyPartyFusion.com pa ti bo ponudil vse virtualne možnosti za njeno uresničitev.

Dostop na portal je brezplačen in ker gre za virtualno zabavo, si boš ob registraciji sama določila tudi svoj virtualni izgled in tako postala – avatar. Kot pravi avatar boš imela na voljo enote, imenovane Fusion, s katerimi boš lahko organizirala lastno zabavo.

Ustvarjalci portala so pred tem že poskrbeli, da boš imela na voljo vse, kar boš potrebovala:

  • preko 40 radijskih postaj različnih glasbenih zvrsti,
  • prostore (stanovanje, bar ali dvorano),
  • ter elemente, s katerimi boš lahko opremila prostor za 'party' (od disko krogle, do kavča, juke-boxa ipd.).

Postani najboljša

Da bi bilo vse skupaj še bolj privlačno, se bo vsak, ki bo zabavo organiziral, v naslednjih nekaj mesecih potegoval tudi za titulo najboljšega organizatorja virtualne zabave in bo zato ocenjen točkami (Fusioni). Le najbolj razvpita, največja in nasploh najboljša zabava (z največjih številom Fusionov) bo na koncu tudi bogato nagrajena.

V naslednjih mesecih se bo tako vsak teden zvrstil po en zmagovalec (ali zmagovalka), ki bo nato postavljen pred MTV-jeve kamere, da bi zabavo iz virtualnega preselil v resnično življenje. In sodeč po prvih posnetih pilotih se nam vsem skupaj obeta zares veliko smeha in neverjetne improvizacije!

Vrhunec tekmovanja bo, kot že rečeno, 30. september, ko bo znan veliki zmagovalec portala MyPartyFusion.com. Ta bo prejel zanimivo nagrado, ki pa bo hkrati tudi njegov največji izziv: postal bo producent velike zabave, ki se bo – za razliko od vsega do sedaj – zgodila v resničnem življenju. Zmagovalcu bo pri organizaciji zabave na voljo izkušena ekipa MTV Adrie in organizacijska ekipa Fusiona, medtem ko bodo lokacija, izvajalec ali izvajalka, zvrst glasbe ter kraj dogodka, prepuščeni izbiri in presoji zmagovalca.

Zabava brez meja

Portal je že aktiven v kar petih državah: v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji ter Črni Gori, glavni krivec, ki stoji za idejo celotnega projekta, pa je svetovno priznana blagovna znamka Wrigley, ki jo večina nas poznan predvsem po žvečilnih gumijih, kot so Orbit, Winterfersh, Airwaves, Juicy Fruit ter Hubba Bubba.

In še to: zadnja inovacija Wrigleya je prav žvečilka Fusion, ki pooseblja vse, kar je Wrigley: fuzija barv, okusa, oblike. Ker je tudi vsaka zabava nekakšna fuzija debat, glasbe in pijače, je Wrigley idejo zabave vzel toliko bolj resno in v ta namen ustvaril pravi portal zabave – MyPartyFusion.com.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri