In kaj je danes na Metini listi?

Ko takole, potem ko zapustiš varno območje spletnega Cosmopolitana, še deskaš po netu, pa te premetava malo sem in malo tja, pravega branja pa od nikoder - povej, bi ne bila vesela, če bi te nekje nekdo usmeril na kaj, kar je vredno tvoje pozornosti?

24. 1. 2012

No, manj kot mesec dni ti je zdaj že na voljo posebna spletna 'čajnica' (ali kar bralnica), kjer te bo vonj po osvežilni, divji in nasploh posebni Meti navdahnil k branju vsega, kar se je taistega dne na spletu našlo vrednega branja.

Poišči rubriko najnovejše z Metine liste: Meta priporoča!


Spletna postaja za ljudi odprtega duha!

Takole se Metina lista kar sama predstavi:

"Metina lista je spletna postaja za ustvarjalne, posebne ženske in trendseterske moške. Za osebe širokih pogledov in aktivnega duha.

Je prostor, ki želi izobraževati in izpostavljati. Je škarje in je platno. Je prostor za ljudi, ideje in projekte, ki so meta. Ki jih druži drugačna energija. Metina lista je prihodnost. Ni obremenjena z delitvami na leve in desne, naše in vaše, pravo Meto zanima samo, kaj je dobro in kaj deluje.

Metina lista je tu zato, da identificira in podpre ljudi, ideje in projekte, ki iščejo rešitve in jih tudi najdejo. Metina lista – da mreženje ne bo zgolj teorija, temveč praksa!"

Vabljena si torej, da za - dobesedno! - več dobrega branja klikneš na Metinalista.si!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri