Če si še samska ali v nesrečnem razmerju, je razlog lahko TO👇

Se sprašuješ, zakaj se vedno znova znajdeš v nesrečnem razmerju in zakaj se tvoja razmerja ne obnesejo? Zakaj samo še ti nisi spoznala nekoga “normalnega”? Ali pa si morda že nekaj časa v partnerskem odnosu, vendar nesrečna. Je sploh možno najti sorodno dušo?

Če si še samska ali v nesrečnem razmerju, je razlog lahko TO👇 (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Zakaj imaš nesrečo v ljubezni – samska ali vezana?

Morda se odgovor skriva v iluziji, v katero verjameš. Verjameš, da nekje obstaja popoln partner, v katerega se boš zaljubila in z njim, brez posebnega truda, ostala srečna do konca svojih dni. Podobno kot prikazujejo številni filmi. Morda pa so na tebi svoj pečat pustile pravljice, ki si jih gledala in poslušala že v otroštvu. Te pravljice so pripovedovale o princeskah, ki jih je rešil princ in tako sta ostala srečna skupaj do konca svojih dni. Vendar pa to ni prava pot do kakovostnega partnerstva, ki temelji na ljubezni in spoštovanju. Ljubezen namreč pomeni, da poleg tega, da sprejemeš in spoštuješ sebe, sprejemeš in spoštuješ tudi partnerja, takšnega kot je in ne hrepeniš po ljubezenskem scenariju, ki ga imaš v svoji glavi. A to je le nekaj razlogov, zakaj si se znašla v slepi ulici partnerskih odnosov. Kaj pa o tem pove Lejla Meden, ki na poseben, zelo redek način napoveduje prihodnost in pomaga ljudem pri osebni rasti?

Zvišati je potrebno svojo vibracijo

Lejla Meden izvaja pri nas dokaj redek in star poganski obred vlivanja svinca. Z obredom napoveduje prihodnost tako, da se poveže s stranko preko njene energije. Prihodnost napove iz večih realnosti, kajti pomembno je vedeti, da ljudje ne živimo samo v eni realnosti in, kar je najpomebnejše in najbolj čudovito, da realnost lahko zamenjamo oz. spremenimo v vsakem trenutku. »Najprej izkoreninim težavo, ki jo ima stranka. To pomeni, da se z njo energetsko povežem, in ne ugotavljam, kaj je njena primarna trenutna težava, ampak jo usmerim k rešitvi izvora problema. To za stranko pomeni nov začetek. Poudarim, da preteklost nima nobene zveze s prihodnostjo, in nihče na tem svetu ne more narediti ničesar namesto vas. Vi ste tisti, ki boste spremenili svoje življenje,« pripoveduje Lejla.

Ko s stranko najdeta rešitev, ji svetuje, kaj naj spremeni. Pri tem je pomembno, da stranka zviša svojo vibracijsko raven (je pozitivno naravnana), saj takšno kakršno imamo vibracijo, takšne stvari privlačimo k sebi. Vse se začne z odločitvijo. Potrebno se je uskladiti z odločitvijo in stati pri njej. Z našimi mislimi in tistim, čemur posvečamo največ pozornosti. »Stranki ne postavljam diagnoze. Želim pa, da, kot rečeno, zviša svojo vibracijo, spremeni svoj miselni vzorec, in takrat se s pomočjo svinca ( arabskega obreda vlivanja svinca v vodo) zgodi transformacija. Svinec očisti oziroma razbije blokade, ki jih imamo v sebi. Te nastanejo zaradi strahu, negativnih misli, stresa, jeze, zamere in preteklih izkušenj... Ko so blokade odstranjene, je pretok energije čist, za novo življenjsko lekcijo,« pove Lejla.

Lejla ni le vedeževalka – k njej prihajajo ljudje, ki čutijo in so pripravljeni, da v svoje življenje vnesejo določene spremembe. Poleg napovedovanja prihodnosti nudi tudi svetovanje za osebnostno rast.

Z Lejlo Meden lahko vzpostavite stik preko telefonske številke 090 44 80 ali se naročite na srečanje na številki 031 847 607. Z njo se lahko povežete tudi na Facebooku Svetovanje Lejla.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri