Imamo rešitev za hitro hujšanje - to je liposukcijska dieta!

Hitro hujšanje ni priporočljivo, ker ima številne pomanjkljivosti, vendar je znani farmacevt in nutricionist Giovanni Mandra, ki razume potrebe sodobnega človeka, zasnoval shujševalni program, ki je prehransko popoln, a z njim lahko izgubite približno 10 % maščobe v samo dveh tednih.

Imamo rešitev za hitro hujšanje - to je liposukcijska dieta! (foto: International health d.o.o.) International health d.o.o.
4. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

7 do 10 kg v samo dveh tednih!

Poletje je že tu, vi pa še vedno niste dosegli svojih ciljev glede izgube teže. Ne skrbite, obstaja takojšnja rešitev - hitro hujšanje s pomočjo liposukcijske diete. Res je, liposukcijska dieta, ne liposukcija! Gre za shujševalno metodo, ki je zasnovana kot instantna rešitev, torej motivacija za tiste, ki želijo začeti bolj zdravo življenje. Protokol je klinično testiran in uporablja pripomočke za hujšanje, ki jih je odobrila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA). Program hujšanja temelji na ideji zadovoljevanja minimalnih energijskih in prehranskih potreb organizma, tako da organizem dobi vse, kar potrebuje, ne pa dovolj energije, ki jo črpa iz lastnih maščobnih zalog. Preprosto povedano, telo se hrani z našimi odvečnimi kilogrami, saj nakopičena maščoba navsezadnje ne predstavlja nič drugega kot zalogo energije za kasneje.

Kako deluje program hitrega hujšanja?

"Liposukcijska dieta deluje na principu prisile telesa, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami. Presnovna pretvorba maščobe v energijo poteka s pomočjo protokola, ki vključuje mediteransko prehrano in pripomočke za hujšanje, ki vam omogočajo, da niste lačni, da nimate padca energije in sladkorja v krvi, prve rezultate pa vidite po 48 urah,” pojasnjuje Giovanni Mandra, avtor diete. Osebno je pomagal izgubiti odvečno težo številnim zvezdnikom, med drugim Kolindi Grabar Kitarović, Nedi Ukraden, Željku Samardžiću, Halidu Bešliću in nekaterim hollywoodskim zvezdam. "Z enim protokolom, ki traja 14 dni, lahko izgubite 7 do 10 % začetne telesne teže. Dieta je enostavna za uporabo in varna za vaše zdravje," trdi avtor.

Kako začeti s protokolom hujšanja?

Avtor diete ima odprte svetovalnice v številnih evropskih državah, tudi v Sloveniji. Center za pomoč uporabnikom se nahaja v Ljubljani. Vse kar je potrebno je, da pokličete podjetje International Health na telefonsko številko 070 922 722 ali obiščete spletno stran www.LipoDIET.si. Ekipa International Health vas bo seznanila z vsemi podrobnostmi programa in vas vodila skozi celoten proces hujšanja, naročite pa se lahko tudi na brezplačen osebni posvet z avtorjem diete v Ljubljani.