Ideje za romantične izlete, smučanje & šoping!

Iz uredništva revije Cosmopolitan, ki je vedno na tekočem z aktualnim dogajanjem, so nas dekleta opozorila na nekaj prihajajočih dogodkov v predbožičnem in pobožičnem času, ki bi jih bilo zares škoda zamuditi.

Pravljicni hotel v Veldnu. (foto: Petra Arula) Petra Arula
13. 12. 2011

Novinarka Petra Arula je spletnemu cosmu namignila naslednje ...

Hop na smuči!

Če si zamudila cosmo ski opening, se zapelji do Kranjske gore.

V soboto, 17. 12., bo ob 9.00 uradno odprtje zimske sezone – na plačilnem okencu te čaka smučarska karta po znižani ceni, ob progi pa možnost za test smuči in smučarske opreme. Ob 18.00 se začne Apres ski zabava, če pa ti smučanja še ne bo dovolj, se po belih strminah zapelji ob lučeh – od 19.00 do 22.00 boš lahko smučala zastonj!

Žive jaslice v ledu

Če se boš čez praznike potepala po Gorenjski, božičnim praznikom dodaj piko na i z ogledom živih jaslic v Mlačci pri Mojstrani.

Ogledaš si jih lahko od nedelje, 25. 12. 2011 do petka, 30. 12. 2011 ter v nedeljo, 1. 1. 2012 in ponedeljek, 2. 1. 2012 ob 16.00, 17.00 ali  18.00.

Božična romantika

Adventni venec na jezeru, ladja, na kateri pojejo božične pesmi, nešteto lučk in vabljivih božičnih tržnic, pravljična mesteca … Čeprav sneg (še) ni pobelil narave, smo minuli vikend doživele čisto božično vzdušje. Ob Vrbskem jezeru in na njem smo pozabile na to, da ni snežink, nešteto lučk nas je zaslepilo, ognji na vsakem koraku, ki pogrejejo, četudi prsti niso ledeni, so tako presneto romantični, kuhano vino ravno prav sladko, božični nakupi pa idealni!

Tokrat pozabi na velike nakupovalne centre ter si daj duška na božičnih tržnicah in v majhnih trgovinicah v Veldnu in Beljaku.

Smučanje & šoping

Če obožuješ oboje, ti priporočamo Osojščico.

Kaj praviš na minioddih – dva dni ob čudovitem zimskem jezeru – en dan smučanja po sončne smučišču, drugi dan pa druga vadba mišic – nakupovanje? Izkoristi paket 'Brezplačna smučarska karta' z dvema nočitvama, zajtrkom in eno dnevno smučarsko karto za smučišče Osojščica (Gerlitzen), ki ti je na voljo že za 98 evrov. Klikni na www.woerthersee.com in rezerviraj svoj termin.