Brezžičen dogodek visoko nad mestom

Začela se je jesen ... in z njo super dogodki s predstavitvami novih 'mašinc' za ustvarjanje super poročil za službo, blestečih seminarskih na faksu in nostalgičnih fotografij ...

31. 8. 2012

Hi-tech dogodek z novimi HP tiskalniki smo dočakali visoko pod nebom v Kristalni palači, punce smo pasle oči na postavnih 'piflarčkih', stregli so nam fantje z maskami ...

Zakaj so vroča roba

Peterica HP Deskjet Ink Advantage ti omogoča cenejše tiskanje visoke kakovosti in nove tehnologije, ki pritegnejo tudi punce, saj nam od zdaj ne bo treba več priklapljati tiskalnika na računalnik (le kdo bi se še rad ukvarjal s kabli?), samodejno tiskanje na obe strani (in s tem dvakrat več natisnjenih strani z istimi stroški), tiskanje od koder koli, skeniranje, kopiranje, pošiljanje po faksu, samodejni vklop in izklop (ki varčuje energijo).

Pravi tiskalnik zate

Izbiraš lahko med petimi modeli, zato si na HP-jivi spletni strani pozorno preglej, kateri je najprimernejši zate (cene tiskalnikov se gibljejo med 69,90 in 119,90 evri), in z malce truda boš ustvarila privlačne seminarske naloge in projekte. Če pa ti zmanjka študijskih projektov, lahko kar doma natisneš fotografije za v okvir ali pa morda plakat kakšnega postavnega tipčka.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri