Hitro popravi razpoloženje

Turoben dan? Nič več, saj lahko že malenkosti polepšajo tvoj dan.

1. 10. 2009

Malenkost št. 1:

(Na)smeh

Čeprav ti ni do smejanja, se nasmehni ljudem v svoji bližini. Če bi rada zares izboljšala razpoloženje, pa posezi po knjigi vicev ali pa si oglej video smešnice. Predaj se smehu, saj bo na tvoje telo deloval kot balzam.

Malenkost št. 2:

Barvna terapija

Obdaj se z živimi barvami, ki bodo v tebi sprožile val veselja. Odeni se v rumena ali oranžna oblačila, prav tako s tema dvema sončnima barvama napolni prostor, v katerem se zadržuješ.

Malenkost št. 3:

Zvočna energija

Ker ima glasba neposreden učinek na možgansko delovanje, bo prijetna melodija razbila vse energijske blokade, ki so nastale v tebi.

Malenkost št. 4:

Športni navdih

Predaj se gibanju in si privošči miganje ob tebi najljubšem športu. Ne samo, da boš poskrbela za boljšo kondicijo, ampak boš telo oskrbela z dodatno življenjsko energijo.

Malenkost št. 5:

Investicija se splača

Če si videti odlično, se boš tako tudi počutila, zato si na vsake toliko časa privošči obisk pri frizerju.

Malenkost št. 6:

Upravičeno po kozmetiko

Zagotovo te bo v dobro voljo spravilo dejstvo, da je treba obnoviti zalogo kozmetike, sploh zato, ker imaš v toaletni omarici kar nekaj pretečenih izdelkov. Preglej, kaj je treba zavreči, in se brez slabe vesti odpravi v drogerijo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri